- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
Bugün çok mutluyum ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum...
Sabah uyuyorduk.Kocacığım uyku ile uyanıklık arasında beni kendine doğru çekip omuzuna yatırdı ve sarıldı.yarı baygın noluyo acaba rüya mı gördü dedim.Sonra seni seviyorum aşkım dedi ve iki koluyla sıkı sıkı sarıldı ha birde bacağını üstüme doladıhihoyyyt Şeniz![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
eee bende karşılık verdim tabi..sonra biraz sıcaklayıp döndüm bu defa arkadan sarılıp ensemi öptü:kedi: Yine seviyorum seni aşkım dedi...hihoyyytTabi bunlar aralıklı oluyor öle peşpeşe değil yanikaydirigubbakcemile
Sormadım bende bişey...Ama böyle uyanmak çok güzel.Her zaman değil ama arada olunca bambaşka oluyor insan...kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Sabah uyuyorduk.Kocacığım uyku ile uyanıklık arasında beni kendine doğru çekip omuzuna yatırdı ve sarıldı.yarı baygın noluyo acaba rüya mı gördü dedim.Sonra seni seviyorum aşkım dedi ve iki koluyla sıkı sıkı sarıldı ha birde bacağını üstüme doladıhihoyyyt Şeniz
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
eee bende karşılık verdim tabi..sonra biraz sıcaklayıp döndüm bu defa arkadan sarılıp ensemi öptü:kedi: Yine seviyorum seni aşkım dedi...hihoyyytTabi bunlar aralıklı oluyor öle peşpeşe değil yanikaydirigubbakcemile
Sormadım bende bişey...Ama böyle uyanmak çok güzel.Her zaman değil ama arada olunca bambaşka oluyor insan...kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan