Gelinlik Modelleri Işte buda benim gelinliğim ve aksesuarları:))))

hwa

08.07.2012 &GELİNİ&:))
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.115
0
66
33
Aydın
gelinliğimin uzuuunnn kuyruğu var canlarım ama çekemedim aklıma gelmedi giydiğimde koyarım yeniden Bu taç için bu saç modeli uygun mu kızlar

Eklentiler

• $17052012218.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Buda gelin çiçeğim:123:

Eklentiler

• $17052012242.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Herşeyin çok güzel Allah içine sindirsin :) Mutluluklar Dİlerim

Gelinliğin, taçın, çiçeğin ve diğer aksesuarların evlilik hayatında mutluluğun başlangıcı olsun. Güle güle giy :)

ikinizede çok teşekkür ederim kızlar allah sizede nasip etsin bekarsanız eğer

mutluluklar dilerim her şey çok güzel görünüyor

gelinlik tac hepsi cok hoş inşallah çok mutlu olursun bir yastıkta kocarsınız ama bence o ciçegi hatıra sakla düğünde gerçek çiçek kullan daha sık oluyo yapma ciçek özensiz geliyo bence

gelinlik tac hepsi cok hoş inşallah çok mutlu olursun bir yastıkta kocarsınız ama bence o ciçegi hatıra sakla düğünde gerçek çiçek kullan daha sık oluyo yapma ciçek özensiz geliyo bence

bende dşündüm canımonu öyle yapıcam herhalde sağol canım iyi dileklerin için

saç topuzun tam benım ıstedigim topuz cnmm ben bnun brz dagınıgını istiyorumm cok güzel herseyın..

saç topuzun tam benım ıstedigim topuz cnmm ben bnun brz dagınıgını istiyorumm cok güzel herseyın..

çok sağol canım 2.inci günü saç modelim tamam:116: bide kına gecesi için bulabilsem tam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…