• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte buda benim evim

seren1077

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
215
15
318
yeni evlenenlerinki kadar hoş ve şık olmasada buda benim evim, fikirlerinize ihtiyacım var.. önce mutfağıma buyrun..:) $Photo-0001.webp$Photo-0002.webp$Photo-0001ülk.webp$Photo-0002okl.webp$Photo-0004.webp$Photo-0006.webp$Photo-0007.webp$Photo-0005.webp$Photo-0003.webp oturma odam.. resimde belli olmuyor sanırım ama , duvarlarımın rengi şeker pembe. odam kırmızı , siyah. o yüzden hiç yakıştıramıyorum. ne renge boyasam yakışır ne dersiniz? açık gri tonları düşünüyorum. çok aydınlık bir oda değil, çokmu iç kapatıcı olur ne dersiniz? eski televizyon dolabımı deriyle kendim kapladım. ayrıca duvardaki stickeride , reklam şirketinden aldığım, yapışkanlı ruloya çizdiğim desenleri teker teker keserek kendim yapıştırdım . gerçi çok istediğim gibi olmadı ama idare ediyorum işte :))$Photo-0002i.webp$Photo-0004o.webp$Photo-0001ll.webp$Photo-0006ol.webp$Photo-0005on.webp$Photo-0005ol.webp$Photo-0003k.webp salonum.. koltuklarımı değiştiremeyecim için , üzerine deri yastıklar dikmeyi düşünüyorum. gerçi salonu çok kullanmıyoruz ama, biraz göz değişikliğine ihtiyacım var sanırım.. aslında hiç fena olmazdı şöyle bir tv. ünitesi ama , ah imkanlaar :))$Photo-0006il.webp$Photo-0004ii.webp$Photo-0003mol.webp$Photo-0001k.webp

güle güle oturun .........bence halı ve perdelerde başlayarak biraz açık renkler kullanın...duvar rengi şampanya olabilir
gri dahada boğabilir....

Son düzenleme:
öncelikle güle güle oturun.RABBİM huzur mutluluk versin.eşyadan önemlisi bu ama biz hanımlar yokmu??:)))))))

arkadaş ben en çok kum bejini seviyorum.bana göre her renk yakışıyor ona ama sen krem yada beyaz da kullanabilirsin.hani kırmızı beyez siyah çok uyumludur ya.fikir bizden uygulama senden:)

evinde huzurlu mutlu olmanı dilerim arkadaşım salonun ortasındaki fayanslı sehpa salonun havasına uymamış ama yine de sen bilirsin tabi

sıcacık bı ev rabbım agız tadıyla yasamayı nasıp etsın bence sadece fıkır sorduunuz ıcın soluorum
mutfakta fazla esya var posetlık tvnın yanındakıler ustundekı ortu perdelerdekı boncuklar..
oturma odasının koltukları bence gayet sık rengıde guzel duvar konusunda acık renkler cok daha ferah olur ama
su sehpanın ustundekı abajur pek hos gelmedı bana..
:71:

öncelikle huzurla oturun evinizde..
boyanabilir duvar kağıtlarından düşünün bence..hem ekonomik hemde şık...önce boyamadan kullanırsınız..genelde açık renkliler zaten kirlendikten sonrada boyarsınız istediğiniz renge..:46:

güle güle sağlıkla oturun canım.bence oturma oadanın duvarını beyaza boya derim .salondaki koltuklara pul payet işlemeli kırlentler var onlardan alsan çok pahalı değiller .birde o güzel perdelerine fon diktirsen vitrin ve gümüşlüğün içindeki örtüleride boncuklu örtülerle değiştirsen .ben harçlıklarımı biriktirip yaptım bu dediklerimi çokta hoş oldu.deneyebilirsin bi de koltukların yerini değiştir. eee ne demişler tebdili mekanda ferahlık vardır di mi?
:71::nazar:

oturma odan için beyaz düşün derim yada duvar kagıdı da yaptırabilirsin.. güle güle oturun huzurla..

iyi günler de oturun inşallah
bence oturma odasının halısını açık rengi yaparsanız duvarlarınız da fil dişi rengi olursa daha ferah duracaktır

oturma odanın koltuklarının yüzlerini biraz eskidikten sonra değişirsin imkanlarına göre
açık renk kremm yapsan mesela hafif kendinden kabartmalı bir kumaş ile, yerede uygun fiyatlı bir shaggy püskülllü dün beyaz yada krem halı aldınmı oda tamamen değişir...

Salonunda aslında mobilyan kötü değil ama aynen sonun koltuklarının kumaşları kahve mobilya kahve perdeler kahve tonu bgmuş sadece... O koltukların yüzlerini değişik düz bir renk yapsan yerede aynen düz bir halı konsol önüne bir kaç tane abartmdan obje çok güzel olur zamanla yaparsın yoksa bu haliylede evin kötü değil...
Herşeyden önemlisi ev için huzur...huzur varsa gerisi tefarruat.. Bunu asla unutmamak lazım..

güle güle sağlıkla oturun canım.bence oturma oadanın duvarını beyaza boya derim .salondaki koltuklara pul payet işlemeli kırlentler var onlardan alsan çok pahalı değiller .birde o güzel perdelerine fon diktirsen vitrin ve gümüşlüğün içindeki örtüleride boncuklu örtülerle değiştirsen .ben harçlıklarımı biriktirip yaptım bu dediklerimi çokta hoş oldu.deneyebilirsin bi de koltukların yerini değiştir. eee ne demişler tebdili mekanda ferahlık vardır di mi?
:71::nazar:

sağol canım. örtülerim zaten tamamen boncuk işlemeli, malesef fotoğraf makinasının ayarına bağlı bir problemden böyle soluk çıktığı için görünmüyor.koltukların yerini bende değiştirmeyi çok istiyorum ama , nasıl yapacağımı inan hiç bilmiyorum. bu düzen oturmuş , başka türlüde olmayacak gibime geliyor. teşekkürler canım ...

oturma odanın koltuklarının yüzlerini biraz eskidikten sonra değişirsin imkanlarına göre
açık renk kremm yapsan mesela hafif kendinden kabartmalı bir kumaş ile, yerede uygun fiyatlı bir shaggy püskülllü dün beyaz yada krem halı aldınmı oda tamamen değişir...

Salonunda aslında mobilyan kötü değil ama aynen sonun koltuklarının kumaşları kahve mobilya kahve perdeler kahve tonu bgmuş sadece... O koltukların yüzlerini değişik düz bir renk yapsan yerede aynen düz bir halı konsol önüne bir kaç tane abartmdan obje çok güzel olur zamanla yaparsın yoksa bu haliylede evin kötü değil...
Herşeyden önemlisi ev için huzur...huzur varsa gerisi tefarruat.. Bunu asla unutmamak lazım..

canım teşekkür ederim fikirlerin için.. doğru diyorsun, herşeyden önce huzur ...

Back
X