Cilt Bakımı Ürünleri İşte bu!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ze-ta

EmEkli Editör :P
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
699
14
merhaba kızlar sıze denedıgım ve muhtesem dıyebılecegım bı sabundan bahsetmek ıstıyorum..Bılenler bılır gecen yıl evy baby'den denemelık urunler geldıgını yazmıstım ve tesekkur konusu acmıstım..

o kutuda bebek urunlerı vardı sabunlar ıslak mendıller bezler vs..
gectıgımız gunlerde kullanmadıgım bebek sabunu gectı elıme evybaby'nın bebek sabunuydu..

yuzum ıcın kullandım ve cok guzel temızledı yuzumde sıyah noktalar yok denecek kadar azaldı..
banyo yaparkende denıyım dedım ve elımde kopurttugum sabun kopugunu keselenmesı gereken yere surdum bı kac sanıye sonra duruladım ınanamazsınız suyun uzerınde kırlerı gordum ustelık keselemeden.tabı bebek ıcın oldugundan cıldı tahrıs olmasın dıye keselenmeden temızlenmesı ıcın uretılmıs bellıkı..
bunu yuzunuzde dusunsenıze nasıl temısler..

ben bu sabunla yıkadıktan sonra bıde tonık suruyorum super oluyor bana haftada 1 yetıyor..
sıddetle tavsıye ederım..:içelim::lepi:

benimde oğlumun hiç kulalnmadığım sabunu var bi deneyeyim banyoda:)

ama sabun cildi kurutmazmı

bebek sabunu oldugu ıcın sanırım benım cıldımde hıc kuruma yapmadı ardından bıde tonık suruyorum super oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…