internette gezerken görmüştüm..bu kızı tam tanımıorum ama adı günelmiş bu kızın saçını kuaförüme nası tarif ettiricem ki bu şekilde yapabilsin..yada ben kendim evde nası yapabilirim..ya bide şu yanları dışa doğru kıvırıoalarya onuda nası yapcam bilmiom..kıslar yardımmm
uygun bigudilerle yapabilirsin ön kısım içinde maşaya ihtiyacın var eğer kaküllerin uzunsa bu şekil bi görünti elde edebilirsn..eğer kuaförüne yptırmak istersen su dalgası iste ön kısımlarınıda geriye doğru maşa de:)
tatlisim sac düzlesdirici makinalar varya tost gibi adini hatirlayamadim bitürlü ben onunla yapiyorum bu modeli kizkardesime ve ayni oluyo inan bana masa cok ince bukle yapiyo lüle lüle oluyo ve saclar cok kisaliyo
ama bu makinaylada ayni masayla yapar gibi sariyosun ve sonuc mükkemmel inan bana birdaha yaptigimda fotosunu eklerim insallah
tatlisim sac düzlesdirici makinalar varya tost gibi adini hatirlayamadim bitürlü ben onunla yapiyorum bu modeli kizkardesime ve ayni oluyo inan bana masa cok ince bukle yapiyo lüle lüle oluyo ve saclar cok kisaliyo
ama bu makinaylada ayni masayla yapar gibi sariyosun ve sonuc mükkemmel inan bana birdaha yaptigimda fotosunu eklerim insallah
ah canıım yaptnda lütfen eklermisn bak merak ettim şimdi...ya bende maşada var düzleştiricide var ama o dediğin tost gibi şeyi bilemedim canım ya..ben maşayla yapıom merinos keçileri gibi oluom valla..anca aradan 7-8 saat gececekte düşecekte böle olacak..nerdeeeee...:roflol:
yanlız bu maşa değil sanırım fönden yapıyorlar kıvırıp koyuyorlar...sen fönleyip hafifce bigudilere sarsan olabilir veya maşalayıp fönden hafif biraz düzleştiriyorlar öyle bir şey ama bende çokk beğeniyorum bu tarzları...yerimseniben
Tatlım yukarda bahsetmiş bir kişi daha maşayla çok ince olur bende ilk fön çektikten sora uçlarına şekil weriorum sora bigudiyle sarıorm çok uğraştrıo beni..kuafree gtmek daha işime gelio:lepi: