Saç Kesim Şekilleri işte bu saç modeli...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
206
Diğer
internette gezerken görmüştüm..bu kızı tam tanımıorum ama adı günelmiş bu kızın saçını kuaförüme nası tarif ettiricem ki bu şekilde yapabilsin..yada ben kendim evde nası yapabilirim..ya bide şu yanları dışa doğru kıvırıoalarya onuda nası yapcam bilmiom..kıslar yardımmm

Eklentiler

• $LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CAZER%C4%B0%20KIZI%20G%C3%9CNEL%5Cgulen1.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 114
uygun bigudilerle yapabilirsin ön kısım içinde maşaya ihtiyacın var eğer kaküllerin uzunsa bu şekil bi görünti elde edebilirsn..eğer kuaförüne yptırmak istersen su dalgası iste ön kısımlarınıda geriye doğru maşa de:)

tatlisim sac düzlesdirici makinalar varya tost gibi adini hatirlayamadim bitürlü ben onunla yapiyorum bu modeli kizkardesime ve ayni oluyo inan bana masa cok ince bukle yapiyo lüle lüle oluyo ve saclar cok kisaliyo
ama bu makinaylada ayni masayla yapar gibi sariyosun ve sonuc mükkemmel inan bana birdaha yaptigimda fotosunu eklerim insallah

ah canıım yaptnda lütfen eklermisn bak merak ettim şimdi...ya bende maşada var düzleştiricide var ama o dediğin tost gibi şeyi bilemedim canım ya..ben maşayla yapıom merinos keçileri gibi oluom valla..anca aradan 7-8 saat gececekte düşecekte böle olacak..nerdeeeee...:roflol:

saçı maşaya sararak yaptığında böyle maşayı saça sararak yaptığındada bukle şeklinde olur yani ben öyle yapıyorum

yanlız bu maşa değil sanırım fönden yapıyorlar kıvırıp koyuyorlar...sen fönleyip hafifce bigudilere sarsan olabilir veya maşalayıp fönden hafif biraz düzleştiriyorlar öyle bir şey ama bende çokk beğeniyorum bu tarzları...yerimseniben

canım bu modelde ne var sende ya :) kalın maşa dıyceksın okdr..cok sıkmıcaklar serbest dogal bır model bu ..dalgaları dışa dogru maşalıycak okdr

Tatlım yukarda bahsetmiş bir kişi daha maşayla çok ince olur bende ilk fön çektikten sora uçlarına şekil weriorum sora bigudiyle sarıorm çok uğraştrıo beni..kuafree gtmek daha işime gelio:lepi:

canım ben yaptırıyorum. fönle yapılıyor. bizim orda kırık fön deniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…