• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu işte bu da benim yatak odam :)

hmm anladım acaba yine bunu mu alsam ki farklı bi tasarımı var aldığınızında aynası farklı renkte değil mi peki yemek odası takımı aldınız mı o nasıl

Aynı resimde göründüğü gibi bide bu yatak odası takımı tasarım ödülü almış. Ben bu takımı özellikle gardırobu için istedim. Ev çok küçük olduğundan dolayı yemek odası takımı almadık yemek masasını ne yapıcam bilmiyorum :50:

takımın ölçüleri mevcut mu canım sende

Biz alalı 2 aya yakın oluyo canım ya net hatırlamıyorum.ne desem yalan olur. Bence alın gardırobu gerçekten çok iyi çok fazla eşyanı koyabilirsin içine :40: . Bu yatak odası takımı için ne kadar fiyat söylediler size

Biz alalı 2 aya yakın oluyo canım ya net hatırlamıyorum.ne desem yalan olur. Bence alın gardırobu gerçekten çok iyi çok fazla eşyanı koyabilirsin içine :40: . Bu yatak odası takımı için ne kadar fiyat söylediler size

bende tam hatırlayamıyorum ama aşağı yukarı sizinki gibiydi sanırım epey oldu

bende tam hatırlayamıyorum ama aşağı yukarı sizinki gibiydi sanırım epey oldu

Fiyat karşılaştırması yapıcaktım o yüzden sordum. Bide bu yatak odasında komidinlerin altında ve makyaj masasının aynasında led ışıklar var

Back
X