İşte bu da benim evim :)

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Ben de artık evimden kareler paylaşmaya fırsat bulabildim. Çeyizime aldığım her eşyayı burada paylaşmak fikir almak gerçekten heyecan vericiydi. Herkese sevdiğiyle mutlu ve huzurlu bir yuva diliyorum. Bizimkisi biraz minimal bir ev. Yavaş yavaş da dekoratif eşyaları da almaya devam edeceğiz ne de olsa kiracıyız :)

Evimdeki değişiklikleri de sizinle paylaşmaya devam ediyorum salonumdaki yeni parçalar. Yaşayan ve bizimle gelişen bir yuva, inşallah kendi evimizin sahibi olduğumuz günler de gelir :)

Şimdilik salonla başlayalım sonra vakit buldukça diğer odalarla devam ederiz.

attachment.php
attachment.php

3..jpg

2..jpg

attachment.php

attachment.php

attachment.php
attachment.php

Aksesuarlar

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Mutfağım
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Yatakodası ve Banyo
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Eklentiler

• $1..webp
    $1..webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 1.811
  • $2..webp
    $2..webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 419
  • $3..webp
    $3..webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 632
  • $4..webp
    $4..webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 424
  • $5..webp
    $5..webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 421
  • $6..webp
    $6..webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 418
  • $7..webp
    $7..webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 386
  • $8..webp
    $8..webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 408
  • $9..webp
    $9..webp
    12 KB · Görüntüleme: 388
  • $10.webp
    $10.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 420
  • $2..webp
    $2..webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 401
  • $10.webp
    $10.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 342
Son düzenleme:
güle güle otur günnurcum evin çok şirin bir ömür muhabbetle otur canım koltuklarını önceki topiğinde görmüştüm zaten yine çok beğendim diğer odalarınıda ekle bekliyoruz canım çeyiz topiğinden sonra evinide merak ediyorum:34::34:

güle güle otur günnurcum evin çok şirin bir ömür muhabbetle otur canım koltuklarını önceki topiğinde görmüştüm zaten yine çok beğendim diğer odalarınıda ekle bekliyoruz canım çeyiz topiğinden sonra evinide merak ediyorum:34::34:

Teşekkür ederim güzel dileklerin için evlenince vakit bulmak daha da zor oluyor özellikle evlendiğinde şehir ve iş değiştirmişsen hem evliliğe adaptasyon hem de yeni ortama zaman alıyor ki çok şükür kısa sürede atlattım. İnşallah herkes içine sinen mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olur :)

Güle güle oturun çok sade ve konforlu görünüyor salonun gereksiz insanı rahatsız eden bir şeyler yok. Diğer odalarını da bekliyoruz. :8:

Canım odan çok hoş ama dediğin gibi biraz dekoratif eksik aslında çok dekoratif eşya koymaya yerin yok ama biraz canlı renkler kullanabilirsin o zaman daha canlı durur odan.Dekoratif eşya alırken canlı renkler al belki sarı felan olabilir

Canım odan çok hoş ama dediğin gibi biraz dekoratif eksik aslında çok dekoratif eşya koymaya yerin yok ama biraz canlı renkler kullanabilirsin o zaman daha canlı durur odan.Dekoratif eşya alırken canlı renkler al belki sarı felan olabilir

Ben de renkli şeyler almak istiyorum biraz. Duvarlar çok boş ve lambader istiyorum köşelerden birine ayrıca fon perdesi güzel olabilirdi vee avizeler renkli olabilir işte kiradayız ne de olsa uzun bir süre de ev eşyası almaya mecalim kalmadı :)):1:

Güle güle oturun çok sade ve konforlu görünüyor salonun gereksiz insanı rahatsız eden bir şeyler yok. Diğer odalarını da bekliyoruz. :8:

Teşekkür ederim canım sade ve rahat bir oda oldu 2+1 ev tuttuk koltuklarımızın aynı zamanda yatak olabilmesi çok avantajlı oldu. Yoksa misafire verebileceğimiz çok az yer oluyordu :)

Ben de renkli şeyler almak istiyorum biraz. Duvarlar çok boş ve lambader istiyorum köşelerden birine ayrıca fon perdesi güzel olabilirdi vee avizeler renkli olabilir işte kiradayız ne de olsa uzun bir süre de ev eşyası almaya mecalim kalmadı :)):1:

Yan sehpa almasan kesinlikle sarı al derdim çok hoş olurdu odana sarı lambader alabilirsin ne bileyim sarı güzel bir duvar saati sonra masanın üzerin sarı bir büyük kase.Ben sarıyı sevmezdim pek ama bu sene sarıya taktım ve odanı direk görünce aklıma sarıyla uyumlu olacagı geldi.Bir düşün istersen :)

oturma grubu ve rengi harika çok beğendim uyumlu göze hoş gelen bi oda olmuş iyi günlerde otur inşallah

oturma grubu ve rengi harika çok beğendim uyumlu göze hoş gelen bi oda olmuş iyi günlerde otur inşallah

Çok teşekkürler salonda doğal göz yormayan uyumlu renkler hakim ama birkaç göze çarpan patlayan obje eşya falan istiyorum ilerleyen zamanlarda. Koltuklar tepe homedan sütlü kahve diyorlardı ama bence yeşille kahve arası bir renk ve ceviz rengiyle çok güzel duruyor.

Mutlulukla huzurla otur inşallah.odan çok güzel bir iki süs püs koydunmu dahada süper olur.bişey soracaktım mersindemi oturuyorsunuz?

Mutlulukla huzurla otur inşallah.odan çok güzel bir iki süs püs koydunmu dahada süper olur.bişey soracaktım mersindemi oturuyorsunuz?

Mersinde düğünüm oldu ama İstanbulda oturuyorum. Çok teşekkür ederim düğün fotomuzdan farkettiniz Mersini galiba :)

Günnurcum çok güzel evin güle güle ağız tadıyla oturun inşallah. tarzı olan evleri seviyorum ya hu seninki de öyle tüm evlerin birbirinin aynı olduğunu tüm mobilyaların birbirine benzediğini düşünürsek seninki gerçekten çok hoş. ben ahşabın sıcaklığına bayılıyorum çok yakışmış koltuklarınla mobilyalar. güle güle kullanın diyorum tekrar :) öpüyorum canım.

çok güzel canm sade hoş tertemz evn huzurla otur inşallahhh:nazar::1:

Teşekkür ederim sade evleri çok seviyorumm ama duvarlar çok boş geliyor şuan ona da alıştım sayılır. Kendi evimiz olsaydı tv ünitesinin arkasını kabartmalı duvar görünümde kaplatırdım. Duvarları doldururdum. Aplikler lambaderler vs :)

Daha da çoook uzun yıllar, mutlulukla kullanın :16::16: Aslında çeyiz topiğine de yazdım ama sana bir şey sormak istiyorum. Biz de beyaz eşyalarımızı Samsung'dan almayı düşünüyoruz, hatta buzdolabı ve bulaşık makinesi aynı :9: Sen buzdolabından ve bulaşık makinenden memnun musun? Bir de biz çamaşır makinesinde kararsız kaldık. Kurutma makinesi ayrı olarak aldığımızdan sadece çamaşır makinesi olarak alacağız. Onu da 8 kg eco bubble teknolojili düşünüyoruz. Kimi Samsung çamaşır makinelerinin ve servislerinin kötü olduğunu söylüyor, özellikle de denge problemi olduğunu yani çok sallandığını söylüyorlar. Sahiden böyle bir durum var mı?

Günnurcum çok güzel evin güle güle ağız tadıyla oturun inşallah. tarzı olan evleri seviyorum ya hu seninki de öyle tüm evlerin birbirinin aynı olduğunu tüm mobilyaların birbirine benzediğini düşünürsek seninki gerçekten çok hoş. ben ahşabın sıcaklığına bayılıyorum çok yakışmış koltuklarınla mobilyalar. güle güle kullanın diyorum tekrar :) öpüyorum canım.

Kuzum çok teşekkür ederim ben senin evini çok beğeniyorum gerçekten ruhunu yansıtıyor. Ben de evimde ufak dokunmalarla farklı havalar yakalayabilirim diyorum. Bloğunun da takipçisiyim. Çok huzurlu,tatlı bir yuvan var gerçekten buralara daha fazla uğrayacağım özledim hepinizi :)

Daha da çoook uzun yıllar, mutlulukla kullanın :16::16: Aslında çeyiz topiğine de yazdım ama sana bir şey sormak istiyorum. Biz de beyaz eşyalarımızı Samsung'dan almayı düşünüyoruz, hatta buzdolabı ve bulaşık makinesi aynı :9: Sen buzdolabından ve bulaşık makinenden memnun musun? Bir de biz çamaşır makinesinde kararsız kaldık. Kurutma makinesi ayrı olarak aldığımızdan sadece çamaşır makinesi olarak alacağız. Onu da 8 kg eco bubble teknolojili düşünüyoruz. Kimi Samsung çamaşır makinelerinin ve servislerinin kötü olduğunu söylüyor, özellikle de denge problemi olduğunu yani çok sallandığını söylüyorlar. Sahiden böyle bir durum var mı?

Canım Samsungun servisleri gayet iyi bizim tüm beyaz eşyalarımız tv de dahil Samsung ve problem yaşamadık. Eco olan ürünlerde ısı düşük olduğu için jel bulaşık deterjanları tercih ediliyor. Ben ilk seferde bir seneye yetecek tablet aldığım için henüz jel kullanmadım ama tavsiyem kesinlikle jel deterjanlardan yana Samsung hem hesaplı hem de kaliteli :)

Back
X