İşte bu da benim evim kızlar :)

Onu bunu bilemiycem ama odanin siyah-beyaz konseptiyle duvardaki resim cok uyumlu ve $ik olmus,
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin....
:nazar:

canım rabbim sağlıkla mutlulukla ağız tadıyla oturmak nasip etsin çok zevklisin çok şık hoş ve sade odan fazla aksesuarada gerek yok bence

bence evin süper. zamanla zaten bütün ayrıntılar oturur ama bi kaç mum beyaz büyüklerinden koltukların yanındas şık durabilir diye düşünüyorum

çok zevkle döşenmiş evin cqnım..bende siyah beyaz kırmızı konseptini çok seviyorum..daha sonraa kırmızılarla değişiklikler yaratabilirsin sıkıldığında bend eçok oynarım öyle ev eşyasıyla..sevgiler..huzurla otur..bu arada ankaranın neresindesin**

tek kelimeyle süpeeeer...
müthiş bi zevk sahibisin canım...
güle güle otur....
tam benim zevkime uygun olmuşşşş
.....:lepi:

bencede tek kelimeyle süper canım bayıldım tarzına........zaten aşırı birşeyler alıpta sakın doldurma evini bu haliyle bile ben çok beğendim canım....mutluluklar dilerim..........
bu arada ankaranın nersenindesin bende ankaradayım da...

Evin gerçekten çok güzelmiş.. iyi günlerde, sağlıkla oturun inşallah..
bu arada eve boş diyen arkadaşlar, geçen hafta kuzenim evlendi evini görseniz bu salondan bile daha boş.. olabilir yani mobilyalarına göre aksesuar almak istemiştir arkadaş...

ilk fotodaki resim tam benim evimlik
nerden aldınız
nolur nolur bende istiyorumsenağlama

Salon böyle ise diğer odaları düşünemiyorum bile.çok zevkle döşenmiş,harika bayıldım tek kelime ile
Allah huzuru yuvanızdan eksik etmesin canım benim a.s.

19558739cb4.jpg

w800.png

Canım o kadın yüzü duvarda mı?? eğer öyleyse harika tam benim istediğim gibi, ben de evimde duvara böyle resimler, baskılar yaptırmak istiyorum.:lepi:
çok güzel salonun, çok sade..
bence duvarlara birkaç tablo koyabilirsin ileride, onlara sıra gelince. onlar da siyah beyaz olanilir, mesela (daha dar) bir duvara üç tane dikdörtgen şeklinde şarlo (charlie chaplin) fotoğrafları koyabilirsin belki.. şimdi aklıma geliverdi.. farklı şeyler de olabilir tabi.
sonra bence en karşıdaki en geniş boş duvara dört tane aynı fotoğraın, farklı renklerdeki tablolarını koyabilirsin. iki tane altta iki tane üstte. bunlar da modern fotoğraf çalışmaları olabilir, marilyn monroe vs gibi.. zevkine göre yani.. ama birazcık canlandırır evni çok da hoş durur. ya da bir ayna olabilir yine evinle uyumlu..
sonra gümüşlüğünün içine beyaz sade porselen fincanlar, kahve takımları koyabilirsin bence. sonra siyah beyaz mumlar muhakkak koy.
avizelerin de çok güzel bu arada!
zevkine bayıldım.... :hooray:
diğer odalarının fotoğraflarını da mutlaka bekliyorum!
iyi, huzurlu günler yaşayın evinizde..a.s.

hihoyyyt hepinize çok tşk ederim arkadaşlar daha güzelleri sizlerin olsun :utangac:
koltuklar derı oldugu için temızlıgınde bı sorun olmuyor yanı leke falan sorunu. daha cok yeni zaten hersey bır sorun cıkarsa soylerım kaydirigubbakcemile5

arkadaslar profılımı guncellemeyı unutmusum ben ankarada degılım artık bursaya gelın geldım senağlama

Son düzenleme:
Back
X