işte bizim öyküm'üz!!!

burningaura

herşey çok güzel olacak!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.673
22
42
kızlar tam olarak okuyamadım ama hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için..
hergünki gibi bir gündü;alışverişe gittik sanki malum oldu ben hasta bezi aldım..güle oynaya eve geldik eşimle..ders çalıştıgım sırada karnımda bişey hızla asagıya kaydı;bebek geliyor deyip alay ettik:)bende kızım ders çalışmam bitsin öyle gel falan diyorum!!neyse 1 saat geçti;eşim telefonla konuşurken bende komik bişy oldu güldüm ve o anda bişey aktıgını hissettim.kalktım hemen ve suyum gelmeye basladı(çok tuhaftı:)önce hafif telaşlandım hemen banyo yaptım..yarım olan eşyaları tamamladık;doktoru annemi ve tabiki sizi haberdar ettim:a015:
hastane kısmına gelince ilk muayenem yapıldı(ben hastaneyi ayaga kaldırdım)açıklık 1 cmdi.gece hastanede kaldık.ebeler harikaydı sagolsunlar eşim dogumhanede kaldı yanımda:)4 cm olana kadar sancı çektim..o an dayanılmaz geliyor ama çok ta kötü degild!sabah 9 a kada rsancılarım oldu.doktorum muayene etti ve açıklık 4 cme çıktı epşduralim takıldı;ve en güzel anlar basladı..suni sancıyla alay ettim resmen:)açılmam 9 10 cm.ken dogumum gerçekleşti.3100 gr.50 cm tatlı bir kızım oldu:)tek üzüntüm hala sütüm yok ve ben çok acı çekiyorum...mama vermek zorunda kaldık.hergün aglıyorum..ne yapacagımı bilemiyorum.gögüslerimde tık yok.hafifte dikiş agrım var..neyse çok uzadı..sizi çok özledim..herkese hayırlı dogum:teytey::1hug:larrrr

TEBRİKLER SAĞLIKLA HUZURLA BÜYÜT BEBiŞİNİ... :nazar:

ÇOK PANİKSİZ BİR DOĞUM HİKAYEN OLMUŞ, SENİ OKUDUM RAHATLADIM a.s.

İNŞALLAH SÜTÜNDE GELİR, KOLAY GELSİN CANIM SANA...

Gülşahcım ..
ÇON GUZEL BIR DOGUM OLMUŞŞ .. ARTIK EVDEKILERE HERGUN SENDEN BAHSETMEKTEN GINA GELMIŞTIII :)) EŞIME KOŞA KOŞAA GÜLŞAH DOGUMA GITMIŞŞ DEDIM O BILE ŞAŞIRMIŞTII
CANIM BENIM INSANLAR NELER YAŞIYOR NE SANCILAR SENIN DOGUM HIKAYENI OKUYUNCA RAHATLADIM INANKI.. ALLAHIM ANALI BABALI BUYUTSUN BEBİŞİNİZİİ.. BENDE GELIYORUM YAKINDA MERAK ETME :)) KATILICAM ARANIZA..
4 CM AÇIKLIKOLUNCAYA KADAR SUNI SANCIMI VERDILER ?YOKSA KENDILIGINDEN AÇILMASINIMI BEKLEDILER ..?

bu Arada Eşini Ve Seni Tebrik Ederim Selamlar Hurmetler Enişteye :KK66:
öykumuzude Kokla Annesiiii
Ayy Minik Anneee :)

ayy okurken tüylerim diken diken oldu ne güzel bişey ya...))Allah analı babalı büyütsün canım bide ne diycem sütün gelmiyomuş ya ablamında öyle olmuştu emzirmeden önce sıcak suyla göğüslerini yıka ozman geliyor bidene derim.))

allah analı babalı buyutsun cnm...bende epıdural dusunuyorum..bazı yazılarda epıdural ilede sancı hissediliomuş yada ıkınmak zor oluyormuş ?cnm ayrıntılı yazarmısın ltf:KK43:ıkınmak zor oluyormu ? 4 cm ekadar çok sancı çekiliyormu ?kaç saat igne takılı kaldın ?

kızlar benim açılık az olunca 1 cm yani.sabaha kadar sakın çok yürüme dedi suyun azalır 4 cmi aşar epidural takamayız..bende dinlandim.sancı dedigim gibi o an dayanaılmaz gibi ama şimdi düşünüyorum çok degildi..suni sancı basta verilmedi..sabaha kadar dogal yolla bekledim..birkaç taktik denedim agrım geldiginde bir yere kollarınızı uzatıp hafif egilin rahatlarsınız..
sabah 11 de ameliyathanedeydim..epiduralin ilk takılışında azcık canınız yanıyor ama herşeye deger..sonra koldan serumdan soguk bişey akıyor 40 dakikada bir dört doz epidural aldım..sancım nstde 100ken ben gülüyordum.genital bölgemi hiç hissetmedim.ama ıkın komutlarını iyi takip edip 8 ıkınmada dogurdum

dikişim oldu mecburen ama uyuşuk oldugundan hiç anlamadım;fazla degil canım;epiduralden sonra biraz bel agrısı oluyor dinlenmeye çaşışıyorum..batikon pamukla temizlşyorum tuvaletten sonra..acıtmıyor..üstüne otururken zorlanıyprum ama:KK43:küçük tuvalette rahattım digerini düşünemiyorum hala:)

Canım benım çokkk geçmişler olsun
of gulşah yaa darısı başıma dımıııııı.. dua et benım ıçın..
ıyı atlattın sen bu işi bence :KK66: e o kadar acın agrında olucak olsun melegın artık yanında inşallah süt konusunuda halledersınızzz.. guçlu ol bol su ıç pompa fln alın olmadı

Ay benim dogumuma benzettim biraz.Bende epirali vurdurdum 4 cm den sonra ama benim onceden 3 cm aciklik vardi zaten.Yani bende senin gibi gule oynaya dogum yaptim.Ama insan o zaman anlamiyo kolay dogum yaptigini ben milletin hikayelerini okuyunca ben dogum yapmamisimki adet sancisi cekmisim dedim.Ikinma komutlarini gercekten dinleyin beni gibi kafaniza gore yapmayin sonra cocuk hizli bir sekilde gelir ve rekor kirarsiniz ebelerin doktorlarin diline dusersiniz :))) Ben 3 ikinmada dogurdum hatta komple gelmisti cocuk ebeler doktorlar aayip telas yapmisti nasil oyle hemen geldi diye ee o kadar agirdan alirsalar olacagi bu tabi.Ben hizli kariyim sizimi beklicem :roflol:

Hadi gulsahcim sende kurtuldun darisi diger hamislerin basina.Bu arada sutun yok demissin ama nasil yani 2 damla bilemi gelmiyo.Cunku benimde 1 hafta gelmedi cocuk acindan oluyordu sagiyordum gidim gidim veriyordum.Eve gelince bolbol icecek ictim ne buldumsa yedim ictim cok sukur 10 gun sonra tam anliyla sutum gelmeye baslamisti hatta tasiyordu :)))

O yuzden azda olsa uzulme o cogalir benim korkum kizinin mamaya alismasi.Insallah alismaz sutun gelene kadar.Yilma devamli birseyler ic ve sutun gelmesede bebegine emzir cunku cektikce gelir sut yoksa kacar emziremezsende pompayla sag.Insallah gelir canim ..

canım çok geçmiş olsun,çok sevindim doğumunun kolay geçmesine.sütün için endişelenme sorun edip kafana takarsan hiç gelmez bu dönemde yanında sana morel verecek insanların olması çok önemli.

birde ben humama mı öyle içecek duymuştum anne sütünü getiren eczanelerde satılıyor,istersen bir dene faydalı olur.annişin dediğide çok doğru gelmesede emzir yada sağ yoksa sütün temelli kesilir...

bebeşini benim için kokla...

öncelikle gözün aydın. allah analı babalı büyütsün. meleğini kucağını aldın.

sütün gelir inşallah üzülmek ve sıkıntı geciktiriyor benimde gecikmişti kzımda eczaneden malt diye bir içecek vardı. onu içince hemen gelmişti istersen bi araştır ben çok faydasını gördüm...bizim içinde kokla meleğini.

tebrik ederim gülsahcigim,minik kiizina benden ve minik kuzumdan selam..
benim yasadigim aksilikleri yasamadigina cok sevindim..benim bütün suyum ne yazikki birden bosaldi..ve epiduralin kateterinde sorun cikti kesintiye ugradi,suni sanciyi bütün kuvvetiyle hissettim..o sanciyi hissetmedigin icin cok sanslisin..benim bebesimi sancidan nefesim kesildigi icin vakumla aldilar..nasip iste...

dikişim oldu mecburen ama uyuşuk oldugundan hiç anlamadım;fazla degil canım;epiduralden sonra biraz bel agrısı oluyor dinlenmeye çaşışıyorum..batikon pamukla temizlşyorum tuvaletten sonra..acıtmıyor..üstüne otururken zorlanıyprum ama:KK43:küçük tuvalette rahattım digerini düşünemiyorum hala:)

sana laksatif ilac vermediler mi?aman dikkat et kabiz filan olma..

X