- Konu Sahibi Kardelen2434
-
hayırlı olsuuun kardelencim.zor ama güzel bi doğum hikayen olmuş hem normal doğumu hem sezeryanı anlatmışsın bize.bende bakalım öçarşamaba günü en geç alıcam kızımı kucağıma dua edin.son ana kadara bekledim normal olsun
canım ya o kadar bekledin normal için demekki böylesi hayırlıymış çok şükür kavuşmuşun sağlıcakla bebşişine
canım benim meme ucum felaket durumda emziremeyei bırakma nokatasına geldim sende bu durunma gelmemek için önlemini ,iyi al kahverengi kısmını hepsini koy ağzıan bebişin
bide ben bugün aventin gögüs ucunu aldım ve gögüs kalkanını o biraz iyi geldi bugün 1kere emzirebildim o gögüs ucu sayesinde
hangi kremi kullnıyon burada
evet canım bende yeni farkettim kahverengi kısmını koyunca acısı azalıyor rahatlıyorum başta çok acıyor arkasından rahatlıyorum. has astanedeyken aldırdım meme ucundanbaktım yine acıyor daha denemedim onu ama ozaman sütümde çıkmıyordu fazla şimdi yapsam dahada rahatlarım heralde ucunda süt biriktiği için iyi geliyormuş dediler. kullandığım kırem LANSINOH biraz pahalı ama değer kullanmasaydım parçalanırdı heralde. yarılma filan yok sadece sızlıyorlar verirken. inş düzelirde seninkide biran önce emzirirsin sakın kafayada takma emzirmediğin için sağlıklı olsunlar karınları doysunda varsın mama yesinler. bizim elimizde değil bazı şeyler neyapalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?