İşte Bizim Evimiz.

BtL.

PrenseSs.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
115
0
96
Kütahya
herkeseee merhabaa.. Uzun zamandır burayı takip ediyoruuum bende ailemle birlikte yaşadığım evin fotoğraflarını koymak istedimm umarrımm beğenirsiniizzz..
Annem babam ve benimmm huzurr bulduğumuzz tek adress..opuyorumnanaktan

Antreden başlıyallımm kaydirigubbakcemile2

dsc04618.jpg

dsc04619x.jpg

sağ taraftaa oturma odamız ve şark köşemiizzz ( tek kareye sığmıyoor biraz büyük odamız ve buranın dizaynı bana aittitrr.. ) bayanssulusmile

dsc04590x.jpg

dsc04594x.jpg

dsc04596d.jpg

dsc04591g.jpg

dsc04592.jpg

dsc04595x.jpg

Oturma odamızın hemen yanınddaaa salonumuzz ( tamamen annemin zevki ) zemuszemus

dsc04597b.jpg

dsc04598q.jpg

dsc04599j.jpg

Şiimmdii hemen soldaa beniim odamm.. Yeşil ve sarıydı her taraf 4 5 ay önce çok sıkıldım ve tamamen değiştirdimm duvarlarımı babamla boyadık ( ilk defaa opuyorumnanaktan ) ve dolaplarıımı yapışkanlı folya ile ben kapladım... Halı ve tülde babamın doğum günü hediyesiiydii tamameenn bizim eserimiz oldu :hulya:

dsc04621w.jpg

dsc04604to.jpg

dsc04606.jpg

dsc04605x.jpg

dsc04623t.jpg

dsc04603b.jpg

Bnmm odamın hemen yanında annemin o güzel yemeklerini pişirdiğiiii sihirliiii mutfak :kedi:

dsc04608bd.jpg

dsc04607.jpg

dsc04609.jpg

Sollda Annem ve babamınn odasıı.... ( Bnmm çeyyizlerm yüzünden oda işgal altında ) kaydirigubbakcemile4

dsc04614l.jpg

dsc04615y.jpg

dsc04616b.jpg

ve soon olarak banyomuzz.... :ecrin_bebek:

dsc04610.jpg

dsc04612j.jpg

Bizi izlediğiniz için teşekküüür ederiizz... hihoyyyt hihoyyyt​

Maaşallah canım :nazar:,ben çok beğendim,temiz ,düzenli,cıvıl cıvıl bir ev,özellikle senin odan ve mutfağa bayıldım,ne güzel meraklısın dekorasyona,biraz daha geliştirsen neler çıkıcak kimbilir senden.. :):)

canım çok güzelmiş eviniz. :nazar: ailene duyduğun sevgi çok belli oluyor.

Ben en çok senin odanı ve antredeki halıları beğendim =))

Azönce taşınacağımız lojmana gittim. mutfak dolapları çok kötüydü. canım sıkıldı bu duruma senağlama sen kendi dolabını nasıl yaptın canım. bana ayrıntılı olarak anlatırsan çok sevinirim =) haftasonu yapışkanlı folyo bulabilirsem eğer yeni eve güzelleştireyim diyorum. bir de sen kaça aldın onları ???
Ayyy ne çok soru sordum :uhm:

canım çok güzelmiş eviniz. :nazar: ailene duyduğun sevgi çok belli oluyor.

Ben en çok senin odanı ve antredeki halıları beğendim =))

Azönce taşınacağımız lojmana gittim. mutfak dolapları çok kötüydü. canım sıkıldı bu duruma senağlama sen kendi dolabını nasıl yaptın canım. bana ayrıntılı olarak anlatırsan çok sevinirim =) haftasonu yapışkanlı folyo bulabilirsem eğer yeni eve güzelleştireyim diyorum. bir de sen kaça aldın onları ???
Ayyy ne çok soru sordum :uhm:

evet evet aynı soruları bende soruyorum canım lütfen ayrınlı vede fiyatlı anlatırsan çok sevinirim . bende annemlerin dolabını kaplamak istiyourm

bu arada eviniz çok güzel.... güle güle oturun ...nedense annevebabaların yatak odası hep ceyiz yüzünden muzdariptir. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni benimkiler kurtuldu darısı başına :teytey:

teşekkürler ilginizee baayanlaarrr..

folyolar her yerde satılıyor ucuz bir maliyetle..
ben özel renk istediğim için istanbuldan getirttim benimkiler biraz tuzluya geldi ama sizler yapı marketlerden bulabilirsiniiz.. Alıyosunuz ölçyosunuz ve yapıştırıyosunuz çok zorluğu yok sadece biraz beceri ve dikkat istiyor....
Düzgün kesmeeye dikkat edin. Ctvel ve maket bıçağı kullanın.. sormak istediğinz başka bişi varsa cevaplarımm..

çok güzel Allah huzurunuzu daim etsin canım.
şark köşesine ve senin odana ayrı bayıldım.

kızlar lojmandaki dolabı kaplamaktan bahsediyosunuz da, giderken çıkaracak mısınız izi kalmasın?

işte huzur dolu bir ev daha..ALLAHIM EKSİK ETMESİN MUTLULUĞU VE HUZURU EVİNİZDEN..
en çok senin odanı ve mutfağı beğendim bende...

çok güzel eviniz. özellikle şark köşesine bayıldım . güle güle oturun

ne kadar geniş bir eviniz var.güle güle oturun herşey çok hoş.odana ayrıca bayıldım:)

iddialı duvar renkleri ile gerçekten renk katmışsınız odanıza ve de oturma odasına.. salon biraz sade ama heryer gayet huzurlu.. anne baba odasındaki perdeyi çok sevmedim.. bence sizin el koyup oraya da iddialı birşey düşünmeniz gerek.. güle güle huzurla oturun. sevgiler.

Güle güle oturun
İnşallah evinizdeki huzur hiçbir zaman eksik olmaz

Back
X