İşte bizim evimiz..Buyrun...

ezo84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
12
0
86
İzmir
daha yeni tasındıgımız ıcın ewde eksıklıklerımız var oyuzden tüm evi ekleyemedım..dewamınıda eklıcem daha sonra...

tek tek büyük boy koysaydın dahada güzel olurdu.
ama gördüğüm kadarıyla evin çok sade çok hoş
özelikle tavandaki lambalar çok ilginç geldi bana, çok hoş bir tarz katmış eve,
allah mutlulukla huzurla oturmanızı nasip etsin.

cok tesekkur ederim:))buyuk koymak ıstedım resımlerı ama yapamadım..bıdahakılerı oyle yapmayı denıcem..:30:

harika....... güle güle otur tatlım süper bir evin var

çok sıcak hissettim....içinde kırmızı ve benzeri olan bir ev.....benim evimin renkleri...çok güzel mutlulukla oturun....

çok hoş, aydınlık, pırılpırıl. salon da çok güzel ama ben girişi de çok beğendim, çok ferah.
güle güle güzzel günlerde oturun inşallah.

arkadaslaar hepınıze cok tesekkur ederim..cok mutlu oldum yazdıklarınıza:))evin dıger odalarınıda koyucam ınsallah evi ıyıce bı duzene sokunca...

şık ve sade,çok beğendim..
hem şık hem rahat olması da çok hoş..
hani sırf şık şıkırdım olsun diye rahatsız bir sürü mobilyayla dolu evler var ya,hiç bana göre deil o tarz..
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah arkadaşım..

meg..bende aynen senın gıbı dusunuyorum..ama tabıı zewk meselesı..herkesın begenısı farklı..kımısıne gore cok fazla sade gelebılıyo ewım..ama en guzelı ınsanın kendı ıcıne sınmesı tabıı..

evin çok güzel çok sade ve hoş tv üniteni nerden aldın merak ettim bulamıyorum böyle değişik bişey bide tavandaki spotlara bayıldım zevkin mükkemmel

meg..bende aynen senın gıbı dusunuyorum..ama tabıı zewk meselesı..herkesın begenısı farklı..kımısıne gore cok fazla sade gelebılıyo ewım..ama en guzelı ınsanın kendı ıcıne sınmesı tabıı..

canımm,
işte diyorum ya bir salon hem ŞIK hem SADE olabilirse asıl güzellik yakalanmış demektir..
demek ki zevklerimiz aynıymış ne güzel..
benim salonuma benziyo bu arada salonun:34:

denız_12 tesekkur ederım cnm:)tv unıtesını fuga mobılya dan aldım.ızmırdeyım ben buarada.

Beyaz renk bana hastane odasını anımsatır ama sizin evde hiç öyle hastane odası gibi durmamış , çok aydınlık ve ferah durmuş. Spot aydınlatma da hoş olmuş.

çok güzel, modern döşenmiş bir ev. bayıldım.
Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin inşallah....

Back
X