• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İşte bizim Alfemo dan seçtiğimiz ev mobilyalarımız

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Hafta sonu mobilya işimizi hallettik kızlar. Hepsini Alfemo nun Reina serisinden seçtik. Aynı olması evin bir bütün olması ve şıklık açısından daha hoş geliyordu bana :)

Yatak odamız

$gardrop.webp $şifonyer.webp $etejyer.webp

Eki Görüntüle 904899

TV ünitesi ve yemek odamız

$yaşam ünitesi.webp $yemek masası.webp $sandalye.webp

$konsol.webp $yemek odası.webp

Oturma Grubumuz; bu resimde lila ama normalde açık gri olacak. Yastıklar ise turkuaz ve pembe olacak. Berjer ise model olarak bu ama renk olarak beyaz üstünde turkuaz ve pembe çiçek desenlerinin olduğu bir kumaş olacak.

$köşe takımı.webp $berjer.webp

Son düzenleme:
hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullan benim de şu ana kadar gezdiklerimde en beğendiklerim alfemo ürünleriydi. hepsi ne kadar tuttu?

güle güle kullan tatlım:D yatak odana ve tv ünitene artı bir bayıldımm:DD

hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullan benim de şu ana kadar gezdiklerimde en beğendiklerim alfemo ürünleriydi. hepsi ne kadar tuttu?

Canım bizde Enza ve Alfemo arasında kalmıştık ama tarz olarak en çok Alfemo içimize sindi. Bir kısmını nakit verdiğimiz için hepsi 10 bin 150 tl tuttu.

Back
X