İşte Benim Zafer Yolum Hedef 57 !

sapphiren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
51
31
40
Arkadaşlar Selamlar kendimi tanıtayım eskiden lisedeyken kendini şişman zanneden fakat zayıf 28 beden kot giyen bir kızdım. Ne olduysa üniversiteye gittim geldim, çalışmaya başladım bir baktım 65 yukarısındayım. bir ara 70'e bile dayandım. Düşünüyorum da son 6 yılım diyetle geçmiş şaka gibi kilo ver al geçen yaz 58'e bile düşmüştüm. Fakat şu an 66 kiloyum şaka gibi...Yapmadığım diyet, şok diyet , (isveç diyeti, dukan diyeti, 5 günde 5 kilo diyeti ) kalmadı. Kilo ver sonra al yoyo diyeti yapa yapa vücudumu kıydım. İnsanlar beni artık o hep diyet yapar diye biliyorlar... Açıkçası bıktıııımmm ... Buna bir son vermek istiyorum.ilk hedefim 60 sonra da 57-58'i deneyeceğim.Bu arada Evliyim ve ideal kiloma düştükten sonra çocuk yapmak istiyorum. Yoksa bu kiloyla hamile kalırsam sonum nasıl olur....Evet burada sizinle yeni bir sayfa açmak istedim. kendime son bir şans veriyorum. Bu da olmazsa diyetisyene başlayacağım. 15 gün kendime şans veriyorum. Buraya yediklerimi yazacağım kalori sayımı yapacağım. En son bir diyete başlamıştım kuşhan diyeti onu da bırakıyorum.kendi diyetimi kendim oluşturacağım. Zaten diyet profesörü oldum artık. Bana katılmak isteyen varsa beraber yapabiliriz. Birlikten kuvvet doğar.

25.02.2015
Yaş 30
Kilo 66.10
Boy: 168

Evet Bugünkü Menüm

Sabah: 1 dilim kızarmış kepek ekmeği ,peynir, domates
Öğle : Peynirli akdeniz Salata + Light Yoğurt
İkindi: 1/8 simit
Akşam:..........

Hoşgeldin
başarılar dilerim
diyetisyene gidince onların verdikleri liste baya kabarık oluyor
yani bizim gibi acele edenlere yaramıyor pek
yavaş ama kalıcı oluyor orası da var tabi
sana tavsiyem öğle yemeklerinde salatada olsa 1 dilim ekmek ye
ve ara öğünlerini atlama

Tesekkür ederim.doğru söylüyorsun ekmek daha uzun tokluk sağlar.diyetisyenlerin bazıları öyle dakat bazıları da çok az yiyecek veriyor menüler şok diyet listesi gibiler, inanılır gibi değil....

Günaydın Herkese müjde müjde bugün 65.50 olmuşum

Hani böyle diyete başlarsın, bütün dünya sana muhalefet olur ya... annem sabah arıyor sana poğaça yaptım gel al !!! ya diyete başladım diyorum yok. Neyse bugünkü kahvaltım böyle olsun. Zaten katı yağ kullanmamış.
1 adet yedim çok güzeldi ama başka yemiycem izci sözü

Evet Bugünkü Menüm
26.02.2015

Sabah: 1 adet Ev poğaçası (100 kalori)
Öğle :......
İkindi: ......

Kolay gelsin canim

Teşekkür ederim sana da kolay gelsin cnm. Kuşhan diyeti işe yarayan bir diyet ama benim bünyem artık diyetlere karşı direnç gösteriyor sanırım.(ve protein tuvalet problemi yapmaya başladı bende ve yemeği geç yiyince hazmedemiyorum. ) o yüzden kendi diyetimi yapacağım ama oradaki menüler den de faydalanacağım kesinlikle. hatta kahvaltıyı o diyetteki gibi yapacağım.

Öğle :tavuk dönerli salata (275k ) + 100 gr light yoğurt (50k) + 1 dilim küçük kızarmış ekmek (25k)
İkindi: ......

sagol kuzum en guzelı kendı menun olusturmak tatlım ıyı dusunöussun lıste olunca ben sklıyorum bunalıyorum bende kendıme gore yaptım saglıklıca kafama gore

26.02.2015
Öğle :tavuk dönerli salata (275k ) + 100 gr light yoğurt (50k) + 1 dilim küçük kızarmış ekmek (25k)
İkindi: 2 adet eti form bisküvi
Akşam: yoğurtlu brokoli , fırında kabak kırmızı biber,
Ara öğün: eti form mısır patlağı ( 46 kal ) + 2 adet kuru incir + 2 adet kuru kayısı

toplam yaklaşık 850 kalori..

27.02.2015 cuma

Sabah: 2 dilim kızarmış ekmek + 40 gr peynir.+domatesi
ara öğün: 1 adet kuru incir + 1 adet kuru kayısı
Öğle :
İkindi:
Akşam:
Ara öğün:

hem saglıklı hemde lezetlı mıs gıbı menu canım cektı bende yapıcammm

aynen ya aslında gerçekten insan uzun süreli sıkılmamasını sağlayacak menüyü bulabilir. Her insanın bünyesi de farklı sonuçta. artık ben sanki daha bilinçli gibiyim. Kendimi çok sıkmadan o yasak bu yasak demeden tatlı ihtiyacımı karşılayarak sağlıklı ama hafif beslenerek zayıflayabiliriz. yanında az spor da yaptık mı 10 numara 5 yıldız olur . Dün akşam ki menümde süperdi. yine tekrarlayıp resmini yollayacağım sana arkadaşım...

27.02.2015 cuma
Sabah: 2 dilim kızarmış ekmek + 40 gr peynir.+domatesi
ara öğün: 1 adet kuru incir + 1 adet kuru kayısı
İkindi:
Akşam:
Ara öğün:

evet arkadaşlar geri döndüm. hafta sonu ne yazık ki çooook yedim hem de çok diyetimi bozdum yarın ama yeniden başlıyorum.istem dışı sebeplerden dolayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…