'İşte Benim Stilim' Eleme Gecesine Damga Vuran Dans

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
'İşte Benim Stilim' Eleme Gecesine Damga Vuran Dans
Tarz programında Ezgi Ünal'ın Hint dansı damgasını vurdu. Jüri üyeleri Ezgi Ünal'a 10 puan verirken, yarışmacı yoğun istek üzerine aynı dansı 2 kez sergiledi.
'İşte Benim Stilim All Star' eleme gecesine Ezgi Ünal'ın Hint dansı damgasını vurdu. Jüri üyeleri Ezgi Ünal'a 10 puan verirken, yarışmacı yoğun istek üzerine aynı dansı 2 kez sergiledi.

KIYASIYA YARIŞIYORLAR

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye'nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

video : http://tv.haberler.com/84-bolum-ezg...dium=videoManset&utm_campaign=HaberlerComCoop

Pekte super degil yani.
Bi saga salliyor kollarini bi sola.
Ben hint filmleri baktim bi cok hatta abim evlenirken yengem, kucuk kiz kardesim ve ben yengemin kina gecesinde hint dansi yaptik. El haraketleri, durusu, durdugun yerde ayaklarla oynamasi cok cok farkli bu videodakinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…