• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü işte benim pançom:)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
bu sıcak yaz günlerinde boş oturacağıma bi panço yapmaya karar verdim ve ortaya bu çıktı...

yapılışı şöyle:40 ilmek başlanır.4 sıra haraşo örülür sonra kenarlardan 4er ilmek haraşo
yapılıp iç kısım düz örülür bitiş kısmıda tamamı haraşo örülür.Yeşil olan omuz bölümü 55 ilmek başlanır tamamı haraşo örülür.bu örülen parçaların hepsi gri renkle tığlanır.parçalar dikerek tamamlanır . En son püsküllü yapılır.

işte sonuç:

1000610j.jpg

Son düzenleme:
bu sıcak yaz günlerinde boş oturacağıma bi panço yapmaya karar verdim ve ortaya bu çıktı...

yapılışı şöyle:40 ilmek başlanır.4 sıra haraşo örülür sonra kenarlardan 4er ilmek haraşo
yapılıp iç kısım düz örülür bitiş kısmıda tamamı haraşo örülür.Yeşil olan omuz bölümü 55 ilmek başlanır tamamı haraşo örülür.bu örülen parçaların hepsi gri renkle tığlanır.parçalar dikerek tamamlanır . En son püsküllü yapılır.
işte sonuç:

1000610j.jpg

Çoook beğendim renkleri de çok cici olmuş :31:

panço giymeye bayılırım. ama örmek. o gitgide çoğalan ilmek sayıları . ayyy düşünürken bile bunaldım bak.
ama buna bayıldım.
parça parça ör. hepsini birbirine dik. kesinlikle örmem lazım.
anlatım için teşekkürler.
ellerine sağlık

pançonun resmini göremiyorum:S

edit: şimdi gördüm tamam.paylaştığın için teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkasıda aynı desen mi acaba?
Yoksa yeşil yeri komple haroşo örerek nasıl arkasıni sivri yapçam 😕
Model çok güzel panço örmesini bilmediğim için bu ilk olucak ama denicem kesinlikle çok beğendim..
Yalnız hangi iplik ve kaç numara şiş kullandınız?
Bazen netten modeller görüp örüyorum ama doğru ipliği şişi kullanmadığım için istediğim gibi olmuyo :(

Resmi göremiyorum ama eminim güzeldir... Ellerinize sağlık :(

SAMSUNUMDAN SEVGI VE SELAMLARIMLA... :)

Back