işte benim pamuk şekerimin dogum hikayesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah anali babali buyutsun ve annelik hissini yasamk isteyen herkese allahim nasip etsin insallah.... ve tum hamislerede hayirli dogumlar olsun insallah....;

geçmiş olsun canım ..allahım analı babalı büyütsün

allah analı bablı büyütsün canım sizlere bağışlasın inş.

tebrikler gozun aydin canim
seni cok iyi anliyorum sezaryen sonrasi agrilari bende cok yasadim bu sefer
gecmis olsun sag selim bebegine kavustun onemlisi bu

kaydirigubbakcemile2cnm hadı gozun aydın ıkınızınde saglıklı olmasına cok sevındım :Saruboceq:a.s.

kIzlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum..Allah analı bablı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Sorum olcak benim..Süt doğumdan sonra geliyomu hemen?Sezaryan yapıcam ben bu arada?:CüvCüv:

canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim senin adına en güzel duygu annelik kadına çok şey öğretiyor minik mucizesi

kizlar doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum..allah analı bablı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Sorum olcak benim..süt doğumdan sonra geliyomu hemen?sezaryan yapıcam ben bu arada?:cüvcüv:

canim ben sezeryanla dogum yaptigim ilk gün hemen emzirmeye başladim ama sanirim o gün sütüm gelmedi yada azdi çünkü gece kizim hiç durmadi ama ertesi gün sütüm geldi çünkü emdikten sonra agzinin kenarindan süt akiodu ve gece daha rahatti...bu arada benim dr um dogumdan 1 hafta önce dut kompostosu içmemi sölemişti ama ben dut bulamadigim için kayisi kompostosu ve bol bol meyva suyu içmiştim belkide onlarin faydasi olmuştur birde dogum yaklaşinca bayno ederken gögüslere (ama uclarini uyarmadan) masaj yapmakda sütün çabuk gelmesini sagliomuş...

Çok teşekkürler canım..merakım gitti baya....Allah bebeğini analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…