işte benim pamuk şekerimin dogum hikayesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
herkese merhabalar,
öncelikle kızım heran uyanabilir acele yazıyrum...bildiginiz gibi 12.08.08 de bende kızımı kucagıma aldım sezeryanla kızımı dünyaya getirdim dogumdan 1 gün önce hast. yattıgım için çok zor saatler geçirdim az kalsın normal dogurtacaklardı beni ilk gittigimde 4cm açılmam vaardı bu yüzden beni dogumhaneden çıkarmaılar sürekli nstye abaglıydım eger acılmam artsaydı geceden sezeryana alacaklardı beni bide gece yarıssı sancılandım sabahı zor ettim doguma girerken sancılarım 6 dk ya düşmüştü bide dogum öncesi ultrasonda kızımın kalbinin büyük oldugunu söylediler buda beni çok üzdü.. dogumu devlet hast. da yaptıgım için dogum yapana kadar ailemden kimseyi yanıma almadılar neyseki bu zor saatlerin sonunda dogumum gerçekleşti kızımıda dogar dogmaz incelemeye aldılar çok şükür hiç bişeyi çıkmadı kistide yok olmuş bu kadar sıkıntının sonunda kızımın saglıklı oldugunu duymak acılarımı dindirdi .. dogumdan sonra gazımı çıkaramadıgım ve tuvalate gidemediğim için 4 gün hast.de kaldım cuma günü evimize geldik .. şuan kızımla mutlu huzurlu zaman geçiriyoruz benim sancılarım çok oluo ama kızımla ilgilenirken unutuyorum . kızlar biraz acele yazılmış bi dogum hikayesi oldu ama idare edin.... bu arada kızım 2.800 kg boyuda 49 cm dogdu....kaydirigubbakcemile5

canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün
darısı bizlerin başına inşallah

allah analı babalı buyutsun...çok sevindim ikiniziinde saglıklı olmasına...bir ömür boyu MUTLULUKLAR cnm

gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza

sağlıkla buyusun ömürlü olsun analı babalı inşallah

canım benim gözünaydın allah analı babalı büyütsün kistin kaybolmasına çok sevindim

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

canim allah anali babali büyütmeyi nasip etsin elifcim,bi kare fotoğrafinida bekliyoruz tatli prensesin,

Elifcim tebrik ederim seni. Sağlıklı olmasına çok sevindim miniğinin. Allah analı babalı büyütsün cnm

elifcim gözünüz aydin seni ve esini tebrik ediyorum, bende seni merak ediyordum,dogumu nasil gecti kizinin sagligi nasil diye.. herseyin yolunda olmasina inan coook sevindim.. allahim anali babali, saglikli büyütsün..güle oynaya büyütürsün insallah güzel kizini allahim nazarlardan korusun

ayy geçmiş olsun sanki film gibi Allah analı babalı büyütsün. devlet hastanesinde doğuma giderken banada hepatit teşisi koydular.. ki ben olmadığımı biliyordum. 2 ay önce tahlil yaptırmıştım değerlerim normaldi. doğuma o korkuyla girdim çıktığımda eşime bebeğim iyimi diye sordum. meğer benim hepatit normalmiş dr un hatası... şu dönem çok zor ama hepsi geçicek.

arkadaşım gözün aydın darısı bizlere bende bu cuma prensesime kavuşacam allah izin verirse,,,,,,,

canlarım hepinize güzel dileklerini içinn çooookk teşekkür ederim rabbim hepimizin evladına saglık sıhhat versin evladı olmayanlarada en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın ... babamız kızıma nazar deger die resim eklememizi istemio sadece avatara kızımın resmini ekledim ...

canım ömürlü olsun allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…