Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İşte benim nişanım :)

seninle konuştuk ama ben diğer arkadaşların da merak edeceğini düşünerek yazıyım
menüleri kırmızı ve beyaz et olarak değişiyor. yazın sıcak olduğu için tavuk tercih etmedim.
25 ile 45 lira arasında sanırım 6 menü vardı.
bizim menümüz 27,5 liraydı. 200 kişilikti nişanımız yaklaşık 5500 liraya sadece menü geldi
onu dışında kişi başı süsleme 5 liraydı biz 250 kişilik süslettik masa süsleme 1250
belediye kamera ve fotoğraf çekimini ihaleyle bir firmaya verdiği için ordan almanız mecburi 650 kamera 500 fotoğraf 1150 lira kadar da o tutmuştu. dış çekim albüm + 35 tane fotoğraf 600 lira bir de gelin masasının girişine canlı çiçek koydurmuştuk sonuç olarak 3200 e de süsleme geldi. Yani 8700 tabi mutlaka ekstra harcamalar çıkıyor.
kır bahçesinde normalde en az 400 havuz başında ise en az 800 kişilik organizasyonlar yapılıyor. hihoyyyt

canim cok guzel olmussun.nisanliginada bayildim.cok yakismis.bir omur mutluluklar dilerim

bi elbise ancak bu kadar güzel olabilir bayıldım bi gün ben de nişanlanırsam bu tarz birşey diktireyimhihoyyyt ömür boyu mutluluklar diliyorum ...

çok güzel görünüyorsun. nişanlığında çok hoş.
mutluluklar diliyorum

elbiseniz çok hoş, size de çok yakışmış, mutluluklar...
sakıncası yoksa eğer kaç liraya diktirdiğinizi yazabilir misiniz?

Çok güzelmiş çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…