• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan işte benim nişan ayrıntılarım (citosunablasi)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

citosunablasi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
25
0
6
34
Rize
kızlar sonunda paylaşıyorum hepinizle. 29 ağustosta nişanım oldu ancak toparlanbildim yazmak için.
nişanım salonda oldu. inanın kendimin diye söylemiyorum dopdolu ve çok eğlenceliydi yani tamamiyle doyuma ulaştım hiç birşey içimde kalmadı. yaklaşık 200 kişi vardı. yemekliydi.
hediyeliklerin hepsini kendim yaptım. bayanlara şu kutulardan verdim. içlerinde minik bir şişede lavanmta kolonyası ve minik bir şişede badem şekeri var. bunlardan yüz adet yaptım ve her ne kadar gözükmesede etiketlerinde isimlerimiz ve tarih var.
$fotoğraf (5).jpg
$fotoğraf (3).jpg

erkeklere ise bu sabunlardan yaptım. 70 adet

$fotoğraf (6).jpg

ayakkabılarımıda kendim tasarladım. aslında süet dümdüz bir ayakkabı idi taslarla süsledim daha bi özel oldu:)

$fotoğraf (2).jpg

bunlarda nişanımdan görüntüler. pastamı şeker hamurundan 30 kişilk yaptırdım. 200 kişiye gücüm yetmezdi. diğerlerini pastaneden dilim pasta olarak yaptırdım. pastanın üstündeki detaylar swaroski broş ve harfler. en güzel yanıda onları ömür boyu saklayabilecek olmam:) fotoğraf çerçevesinide pastayı yaptırdığım yere yaptırdım ve çok çok güzel bir anı kaldı bize
$1025515_10151852467224743_1252111126_o.jpg $1149626_10151852462169743_1115519742_o.jpg $1263775_10151852463654743_629590395_o.jpg $1294369_10151852457784743_1223989110_o.jpg $5273_10151792130232973_1298374545_n.jpg
bu resimde hepimiz çok kötüyüzde yastığı görün istedim:)
$1230103_10151669202417857_658063097_n.jpg

bunlarda kurabiyelerimiz 120 adetti
$fotoğraf (7).jpg $fotoğraf (8).jpg

dış mekan çekimlerimide hemen alta ekliyorum ayrılmayın kızlar:)

Eklentiler

• $fotoğraf (4).jpg
    $fotoğraf (4).jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
hayırlı olsunnn... her şey çok çok güzel görünüyor.. Allah tamamına erdirir inşallahhh ömür boyu mutluluklarr :16:

hayırlı olsun mutluluklar, herşey çok güzel görünüyor:34:

kolonyaları nasıl yaptın? küçük şişeler alıp doldurdun sanıyorum ki?

hediyeleri koyduğun o plastik kaplar satılıyor mu canım?

çok soru sordum galiba :26: cevaplarsan çok sevinirim:16:

Hayırlısı olsun :) Herşey çok güzel gözüküyor. Benimde 18 Ekim'de nişanım var. Çok heyecanlıyım. Herşeyi kendi ellerinle hazırlamak kadar güzel birşey yok. Bende öyle yapıyorum. Minik kavonozlara reçel doldurup kavonozları süsleyip dağıtıcaz nişanda. Herşey reçel gibi tatlı devam etsin diye. Çok zevkli çok eğleniyorum. umarım bende senin gibi sorunsuz bir nişan geçiririm :) Darısı düğünlerimize olsun inşallah :)

hayırlı olsun mutluluklar, herşey çok güzel görünüyor:34:

kolonyaları nasıl yaptın? küçük şişeler alıp doldurdun sanıyorum ki?

hediyeleri koyduğun o plastik kaplar satılıyor mu canım?

çok soru sordum galiba :26: cevaplarsan çok sevinirim:16:

canım kusura akma biraz geç gördüm. mantar kapaklı minik şişeler aldım. internetden temin ettim.. içine marketden aldığım lavanta kolonyasını şırıngayla kardeşime doldurttum:) üzerine nişanlımın yaptığı etiketi yapıştırdım. en sonda şişenin ağız kısmını kurdeleyle fiyonk yaptım. o plastik kaplar asetat kutu diye geçiyor. onuda netden aldım. ancak çom uzun bir süre aradım. 100 tanesini 80 liraya aldım. dilersen özelden nerden şipariş verdiğimi yazabilrim memnun kaldım açıkcası.
umarım yardımcı olabilmişimdir

Hayırlısı olsun :) Herşey çok güzel gözüküyor. Benimde 18 Ekim'de nişanım var. Çok heyecanlıyım. Herşeyi kendi ellerinle hazırlamak kadar güzel birşey yok. Bende öyle yapıyorum. Minik kavonozlara reçel doldurup kavonozları süsleyip dağıtıcaz nişanda. Herşey reçel gibi tatlı devam etsin diye. Çok zevkli çok eğleniyorum. umarım bende senin gibi sorunsuz bir nişan geçiririm :) Darısı düğünlerimize olsun inşallah :)

çok teşekkür ederim evet elde hazırlamak çok keyifli ve bir o kadar ekonomik. tabi benim bu uğraşlarımı görenler kimi zaman delirdinmi şeklinde karşılasada ben zevk alarak yaptım. inşallah sizinkide sorunsuz geçer. resimlerini bekliyorum artık:)

çok teşekkür ederim evet elde hazırlamak çok keyifli ve bir o kadar ekonomik. tabi benim bu uğraşlarımı görenler kimi zaman delirdinmi şeklinde karşılasada ben zevk alarak yaptım. inşallah sizinkide sorunsuz geçer. resimlerini bekliyorum artık:)

herşey hazır olunca resimleri eklicem inşallah :) bana da diyolar aman ne gerek var niye uğraşıyorsun diye ama ben zevkle yapıyorum. sözlümün ailesi de benim gibi hevesli. kayınvalidemde sürekli yeni fikirlerle geliyor ve fikirlerimi, mutluluğumu görünce çok mutlu oluyor seviniyor. çok güzrl bişey bu :)

Allah tamamına erdirsin inşallah bende kısmetse nisanda yapıcam ev nişanı istiyorum bakalım nolucak ama sizinkine bayıldım :52:

Back