• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu işte benim mobilyalarım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

oben84

1
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
529
586
158
1
Eki Görüntüle 606550 Eki Görüntüle 606552 Eki Görüntüle 606553 Eki Görüntüle 606544 Eki Görüntüle 606545 $salon3.webp$oturma1.webp$oturma2.webp$oturma3.webpEki Görüntüle 606551

kahve ağırlıklı mobilyan, evin ferah durması için perde ve halıyı açık renk seç bence :) güle güle kullan çok güseller hepsii :)

tşk ederim canım,perdelerim ve halılarım kaldı bi tek. eşyalarım haftaya gelcek nasipse, perde ve halılarda kararsız kaldım :(

canım eşyalarının hepsi çok güzel ama tv ünitene ayrıca bayıldım, markası nedir acaba :31:

Hayırlı olsun mobilyaların canım perdelerin halın aksesuarların krem ve beyaz ağırlıklı olursa evin çok güzel olur içinde mutlulukla otur inş.:21:

hepsi çok güzel ama biraz koyu buldum halılarınızı açık renk alın bence

merhaba

mobilyalarınızı çok beğendim ama nacizane benim fikrim bu kadar kahvenin içine turkuaz ve beyaz düşünün çok iyi duracağına eminim:)

ömür boyu mutluluklar

yatak başlığı çok hoş sanırım bu sene ahşap tonlarında mobilyalar moda olacak beyaz mobilyalar evi daha aydınlık gösterirler genelde ama bu tonlarda halı perde ve örtüler mobilyanızı seyrine doyulmaz hale getirecektir

Back
X