Mutfak Dekorasyonu işte benim mobilyalarım

kızlar istikbal kendini yenilemeye başlamış aslında benm hep doğtaş bakmıştım ama kullanışlı ürünleri çok pahalı diğerlerine hiç bir özellik koymamışlar.mesela benım yatak odamın kapıları stoperli yavaş yavaş kendi kapanıyor.yemek odamdakı çekmeceler bas açlı kulpları yok yani.ben yatak odamı bazası felan hepsi dahil 5000 e aldım...diğer kalanlar 8.000 tuttu yemek odası salon takımı ve oturma odasına almıştık 1 üçlü 2 tekli...8200 tuttu sadece tv ünitesi kaldı ama gerçekten çok sağlam ürünler

Canım daha öncede yazmıştım, bu güzelim mobilyalara takıntı yapıpta ünite kullanma, aynı markanınkini pahalı diyorsun.
Diğer markalarıda uyuduramıyorsun.
Bunlara uydurayım derken bu havasını bozar, basitleştirirsin.
Ya mobilyanla ayrı bir odaya ünite al. ( İllede istiyorsan )
Ya da mobilyanla tam uyumlu.
Salonum uzun başka köşedeolacak dedin ama o şekilde bile olmaz bence.
Tabii bu benim fikrim, karar tamamen senin.
İllede ünite dersen kıy paraya bunu al.
Fiyatı 2300 pazarlıkla 2000 e alırsın.
Diğerleride 1000 TL civarı yani aradaki 1000 TL için uyumu bozmaya değmez.
Durumun biraz müsaitse yine söylüyorum tam uyumlu olsun.

biancocompact2.jpg

biancocompact.jpg

Canım şimdi dikkatimi çekti, sen yemek odanın modelini mi değiştirdin.
Sanki onun modelide BİANCO ydu diye hatırlıyorum.

hayır hayatım değiştirmedim o da prestij di bianco çok pahalı ve aşırı beyazdı...benım aldığım takımın ünitesi yoktu..ama uyduracaz artık bi takım bi şekilde

valensia nın TV ünitesi var çok güzel ona bakabilirsin ben de onu aldım hatta mobilyalarımız aynı ama ben koltukları etna aldım renk olarak kollar beyaz oturma yeri kahve perde ve tülü ne renk alacaksın mobilya beyaz ağırlıklı olduğu için ben tülde beyaz düşünmüştüm ama perde kahve olacak kahveyle beyaz çiğ durur dediler kafam çok karıştı sen ne yaptın ?

Cnm bende henüz bakmadım perde ama fransız tülü dediklerinden istiyorum kruvaze şekilde. Yan fonlara kahve turkuaz olabilir...biz mobilyayı aldık ama eve getirmedik henüz mayıs sonu gibi inşallah

Ben ünite şeklinde düşünüyordum ama vazgeçtim çok buyuk oluyo üniteler tek alt sanırım valensia nın ki yanlı hatırlamıyorsam...arkayada duvar kağıdı yaparız diye düşünüyorum.

Cnm bende henüz bakmadım perde ama fransız tülü dediklerinden istiyorum kruvaze şekilde. Yan fonlara kahve turkuaz olabilir...biz mobilyayı aldık ama eve getirmedik henüz mayıs sonu gibi inşallah

Canım bizimde mobilyalar mayısta gelecek bende tül konusunda fikrimi değiştirdim fonları kahve turkuaz yaptırıcam ama içine tül kremmi beyaz mı olacak senin benim en çok kafamı karıştıran o

Ben ünite şeklinde düşünüyordum ama vazgeçtim çok buyuk oluyo üniteler tek alt sanırım valensia nın ki yanlı hatırlamıyorsam...arkayada duvar kağıdı yaparız diye düşünüyorum.

Valensianın yeni çıkmış yeni katoloklarda var internet sitelerinde bile yok daha ama çok güzel ben beğendim bi bak istersen ben ünitenin arkasaına duvar kağıdı istemiyorum tv ye bakıcam yer de karmaşıklık istemiyorum oranın daha sade olmasını istiyorum gerçi istesemde ev kira olduğu için kullanamam herhalde :)

o zaman yeni kataloklara bakayım bi fiyat olarak biliyor musun cnm...ben krem düşünüyorum tülleri beyaz çiğ duruyor çok perdede bizim ev kendimizin belki daha sonra öyle ayrıntılra yapabiliriz şimdilik eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz.çok zor gerçekten senın yatak odan hangi model di?

bende valensıa yemek odası koltuk takımı yatak odası aldım hepsı valensıa beyaz
gercekden cok guzel bı rmodel gule gule kullan

sen evine yerleştirdin mi cnm eşyalarını...birde şu valensia tv ünitesinin modelini bulamadım ben varsa resmi bana gönderebilir misiniz.

Son düzenleme:
takım guzel de pahalı geldıhepsı 13bın belkı de normaldır dha mobılyalara bakmadım hayırlısı olsun arkadasım.

o zaman yeni kataloklara bakayım bi fiyat olarak biliyor musun cnm...ben krem düşünüyorum tülleri beyaz çiğ duruyor çok perdede bizim ev kendimizin belki daha sonra öyle ayrıntılra yapabiliriz şimdilik eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz.çok zor gerçekten senın yatak odan hangi model di?

Fiyat hatırlamıyorum canım ama arayıp sorar cevap yazarım.Yatak odasıda prestij aldım canım ben ben yemek odasından daha çok yatak odasına takılmıştım zaten :)

Canım benim hiç aklını bulandırma ok güzel çok şıklar renkleri modelleri çok güzel iyi günlerde kullanın..Fiyatı neydi bu takımların:69:

Back
X