İşte benim küçük ve mütevazi evim:))

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
76
363
merhaba arkadaşlar.
aslında bu eve yeni taşındık. kendi evimiz kiracı vardı çıkınca biz taşındık.eski evimiz aile apartmanıydı ve bazı zorluklar yaşadık.
eşyalarımın hiçbirini değiştirmedik. eve de boyadan başka tadilat yapmadık.
bu dönem biraz maddi sıkıntı içindeyiz.ayrıca arda zaten eşyalarda hayır bırakmıyor sağolsun afacan oğlum.
hem biraz kendimizi toparlayalım hem de Ardam büyüsün diye bekliyoruz.
yine de ben evimi seviyorum.
en önemli şey huzur ve ben bu evde sonunda huzuru buldum.​
bu arada fotoğrafları bilgisayarla çektiğim için fazla net deil sanırım kusura bakmayın.

salonum ( diğer evimde oda sayısı azdı o yüzden oturma odamız yoktu.bu evde de bi odamız boş şu an eşyaları yenileyince orayı oturma odası yapmayı düşünüyoruz)

hrj9uf.jpg

sziv77.jpg

2lsch1l.jpg

2mwpzc.jpg

1j9kbq.jpg

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

dediğin gibi önemli olan huzur

ben konunun arasına daldım ama :kedi:

devamını bekliyorum resimlerinin

mutfakta örtü sevmem aslında ama benim çalıştığım gün annem yerleştirmiş mutfağı örtüler de onun eseri. üç beş gün dursun gönlü kırılmasın kaldıracağım:)))

bir de yapışkanlı kağıtlarla kaplamayı düşünüyorum şimdilik.

2z5qiz5.jpg

2elqu82.jpg

hol
( soldaki oda boş odam şimdilik boş ve yerleştiremedğim eşyalarım duruyor o yüzden resmini çekmedim.- hastalığımdan dolayı yerleşme işim biraz yavaş ilerliyor)
1zoyijm.jpg

24ne1d4.jpg

2zejmgz.jpg

Son düzenleme:
çok güzel ve düzenli bi evin var

Allah eşinle, oğlunla huzur içinde yaşamayı nasip etsin

Canım evin çok cici kirli sepetlerimiz aynı mı ne bu arada banyo dolabına bayıldım bende istiyorum inş. ilerde bu arada senin girişinde benimki gibi boş ayakkabılık bekliyor benimde çok sıkıntı oluyor biri geldiğinde ceketini asacak askımız bile yok :( güle güle sağlıkla huzurla oturun inş. opuyorumnanaktan

çok küçük kutu gibi evin.
dediğin gibi huzur olduktan sonr saraya değişmezdim ben..
hep sağlıkla mutlulukla cnm..

çok teşekkürler canım.

aslına bakarsan ev çok küçük değil yani 100 metrekare civarı var ama sanırım benim çekim açılarımdan dolayı biraz daha küçük çıkmış bir de boş bi odam var ama şu an orda yerleşmemiş koliler duruyordu onu çekmedim. banyoyu ve mutfağı da laptopla çektiğim için çok net çekemedim:))

ama dediğin gibi zaten önemli olan huzur

Rabbim huzurla oturmayı nasib etsin... :Saruboceq: güle güle oturun... Rabbim evi olmayanlara ev nasib etsin inşallah.... aminnnnnnnnn............. :Saruboceq: :nazar: a.s.

bence herşey çok güzel. ardanın odası da çok güzelmiş.
huzurlu olduktan sonra gerisi boş bence. kaldı ki sana ait bir ev. daha ne olsun ki
mutluluklar :nazar:

bence herşey çok güzel. ardanın odası da çok güzelmiş.
huzurlu olduktan sonra gerisi boş bence. kaldı ki sana ait bir ev. daha ne olsun ki
mutluluklar :nazar:

teşekkürler canım. allahım herkese ev nasip etsin özellikle istanbulda çok önemli

Back
X