- Konu Sahibi olmadikacariz
-
Kızlar Merhaba,
Resimdeki gelinlik modeli ile Bursa'da çok popüler bir gelinlikçiye gittim, yapabileceklerini söylediler. Sizce nasıl ? Çiçek aynı model üzerindeki gibi mor ağırlıklı canlı çiçek olacak, ayakkabılarımı da aldım; kendim süsleyeceğim.
Önü biraz daha uzun yani diz ve diz üzerinde parçalı, arkası fotoğraftaki gibi sönük değil toplamalı uzun bir kuyruk olacak,
Yorumlarınızı bekliyorum,
Eki Görüntüle 766908 Eki Görüntüle 766909 Eki Görüntüle 766908 Eki Görüntüle 766909
Kızlar Merhaba,
Resimdeki gelinlik modeli ile Bursa'da çok popüler bir gelinlikçiye gittim, yapabileceklerini söylediler. Sizce nasıl ? Çiçek aynı model üzerindeki gibi mor ağırlıklı canlı çiçek olacak, ayakkabılarımı da aldım; kendim süsleyeceğim.
Önü biraz daha uzun yani diz ve diz üzerinde parçalı, arkası fotoğraftaki gibi sönük değil toplamalı uzun bir kuyruk olacak,
Yorumlarınızı bekliyorum,
Eki Görüntüle 766908 Eki Görüntüle 766909 Eki Görüntüle 766908 Eki Görüntüle 766909
:) bence harika
dış çekim yaptırdığımız fotoğrafçıda böyle bir gelinin resmi vardı gayet güzeldi
mutlulukla giy :)
çok teşekkürler :)bayıldımmmm :)gerçekten güzel güle güle giy
çooook güzellll bayıldımmm..çok hoşuma gidiyor bu gelinlikler,
fakat bende bunu giyemem..milletin ağzı torba değil ki büzesiniz...
Dediğinde çok haklısın insanlar (komşular, akrabalar ...vs.) yüzünden senin için çok özel olan bir günde istediğin gelinliği giyememek kötü bir durum....
Ailem, çevrem en önemlisi eşim çok beğendi. Zaten tarzımı ve beni bildikleri için ilk gördükleri anda evet kesinlikle bu dediler. Ben şanslıyım :)
Banada çocuksu geldi gelin havası zaten elbisede yok , arkadaşa katılıyorum bunun renklisini abiye olarak giyebilrsin bir düğünde ama gelinlik olarak nasıl desem mmm basit ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?