• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Işte benim kısa gelinliğim

olmadikacariz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
55
1
16
Bursa
Kızlar Merhaba,

Resimdeki gelinlik modeli ile Bursa'da çok popüler bir gelinlikçiye gittim, yapabileceklerini söylediler. Sizce nasıl ? Çiçek aynı model üzerindeki gibi mor ağırlıklı canlı çiçek olacak, ayakkabılarımı da aldım; kendim süsleyeceğim.

Önü biraz daha uzun yani diz ve diz üzerinde parçalı, arkası fotoğraftaki gibi sönük değil toplamalı uzun bir kuyruk olacak,

Yorumlarınızı bekliyorum,

$önü-kısa-arkası-uzun-gelinlik.jpg $3857_2219_R4.png $önü-kısa-arkası-uzun-gelinlik.jpg $3857_2219_R4.png

canım üzeri straplez yerine prenses kol vs olabilir die düşünüyorum en boy kısa hem üst açık gelinliğin masumiyeti gidiyor tercih senin =)

Bu modeli birebir yapabilecekse, boyunuz uzunsa, saçlar uygunsa, fizik tamamsa güzel ama onun dışında ki her şartta hele ki etek boyu böyle kısa olmadıktan sonra dizde olan gelinlik modeli kötü duracaktır, arkada da toplama...
IIh ben de beğenmedim.

bir arkadaşımın gelinliği aynen bu şekildeydi.Oynarken bir de hop hop ön tarafı havaya kalkıp daha çok açılıyordu.Çok kötü bir seçim bence.siz bilirsiniz ama ileride fotoğraflara bakınca pişman olabilirsiniz.Bunun renklisiyle herhangi bir düğüne gidip hevesinizi alabilirsiniz

Kızlar Merhaba,

Resimdeki gelinlik modeli ile Bursa'da çok popüler bir gelinlikçiye gittim, yapabileceklerini söylediler. Sizce nasıl ? Çiçek aynı model üzerindeki gibi mor ağırlıklı canlı çiçek olacak, ayakkabılarımı da aldım; kendim süsleyeceğim.

Önü biraz daha uzun yani diz ve diz üzerinde parçalı, arkası fotoğraftaki gibi sönük değil toplamalı uzun bir kuyruk olacak,

Eki Görüntüle 766908 Eki Görüntüle 766909 Eki Görüntüle 766908 Eki Görüntüle 766909

Gelinlik modelinde düğün mekanı çok önemlidir. Şık bir salon düğününde kısa etekler pek uygun olmaz. Ama daha sportif bir konseptiniz varsa kısa etek düşünülebilir. Bir de bacaklara güveniliyorsa tabii :9:

Kısa modellerden benim de beğendiklerim var, fotoğraftaki gelinlik de hoşuma gitti. Ama ben kendim için kısa etek hiç düşünmedim, uzun etekli diktireceğim. Ne de olsa kısa etek biraz riskli. Buna da şöyle bir alternatif sunabilirim; takılıp çıkarılabilen bir eklenti :34: Kemer gibi görünen bir aksesuarla belinize iliştiriyorlar. Salona girerken ve nikah kısmında böyle kullanabilirsin. Eğlence kısmında ek etek çıkarılıyor ve kısa gelinlik ortaya çıkıyor. Fotoğraflarda her ikisi şekilde de poz verebilirsin, iki gelinlik gibi olur :40:

Kızlar Merhaba,

Eki Görüntüle 766908 Eki Görüntüle 766909 Eki Görüntüle 766908 Eki Görüntüle 766909

olmadikacariz bence çok hoş, sonuçta bi kere giyeceksin :) güle güle giyersin inşAllah :)

Beğenip yorum yapana,beğenmeyip yorum yapana, eleştirene kısaca herkese teşekkür ederim.

Gelinliğin uzun ya da kısa olması tercih ve tarz meselesi.Bir de çevre aile faktörü var tabiki. Fiziğim uygun ve bu zamana kadar dizimin altında uzun elbise dahi giymediğim için uzun gelinlikleri kendime yakıştıramıyorum.

Düğün en özel gün ve gelinlikte tamamen gelinin kişiliğini yansıması ; evet bu xx'in gelinliği dedirtmesi gerektiğini düşünüyorum. Düğünüm akşamüstü kır düğünü şeklinde yalnızca nikah olacak. Ağır düğün havasında geçmeyecek ve ben fazla hareketli bir insan olarak en rahat bu gelinlikle hareket edeceğimi düşündüm.

Bu hafta provam var, bitmiş halini de burada paylaşırım,

Teşekkürler

çooook güzellll bayıldımmm..çok hoşuma gidiyor bu gelinlikler,
fakat bende bunu giyemem..milletin ağzı torba değil ki büzesiniz...

çooook güzellll bayıldımmm..çok hoşuma gidiyor bu gelinlikler,
fakat bende bunu giyemem..milletin ağzı torba değil ki büzesiniz...

Dediğinde çok haklısın insanlar (komşular, akrabalar ...vs.) yüzünden senin için çok özel olan bir günde istediğin gelinliği giyememek kötü bir durum....

Ailem, çevrem en önemlisi eşim çok beğendi. Zaten tarzımı ve beni bildikleri için ilk gördükleri anda evet kesinlikle bu dediler. Ben şanslıyım :)

Dediğinde çok haklısın insanlar (komşular, akrabalar ...vs.) yüzünden senin için çok özel olan bir günde istediğin gelinliği giyememek kötü bir durum....

Ailem, çevrem en önemlisi eşim çok beğendi. Zaten tarzımı ve beni bildikleri için ilk gördükleri anda evet kesinlikle bu dediler. Ben şanslıyım :)

aynen çok şanslısın..umarım mutlulukla giyersin, sana şans getirsin :16:

Banada çocuksu geldi gelin havası zaten elbisede yok , arkadaşa katılıyorum bunun renklisini abiye olarak giyebilrsin bir düğünde ama gelinlik olarak nasıl desem mmm basit ?

Banada çocuksu geldi gelin havası zaten elbisede yok , arkadaşa katılıyorum bunun renklisini abiye olarak giyebilrsin bir düğünde ama gelinlik olarak nasıl desem mmm basit ?

Yorumun için teşekkür ederim. Ama dediğim gibi herkesin tarzı ve beğenisi farklı. Örneğin bende uzun gelinlikleri özellikle kabarık olanları beğenmiyor ve kendime de yakıştırmıyorum ama hiçbir zaman basit olarak görmüyorum. Bir elbise ya da gelinliğin alışılmışın dışında olması basit olduğunu göstermez.

Bir de düğün ya da nikahın konsepti çok önemli. Benim nikahım 2 saatlik kokteyl kır bahçesinde olacağı için abartılı kabarık bir gelinlikle ortalarda dolaşmaktansa daha rahat edebileceğim bir gelinlik modeli seçtim.

Back