Sivilceli Ciltler işte benim herkesin beğendiği muhteşem cildim ve iksirim =)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

karelibattaniyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
55
0
merhaba kızlar burda çoğu cilt sorunlarını okudum ve çok üzüldüm bunları yaşayan biri olarak size bi kaç önerim var..bundan iki sene öncesine kadar bende çok yakındım bu durumdan ve bi arkadaşımın söylemesi üzerine yüzüme süzme bal sürdüm ardından da soğuk suyla yıkadım haftada ıkı defa yaptım uyumadan önce 10 dk beklettım faydasını çok gördüm burun ve yanak çevremde çok cıkıyodu şimdi herkesin imrendiği bi cilde sahibim..size de faydası olur umarım rsim yükledim..buda şimdiki cildim!!.. eski halini bulursam onuda paylaşıca

Eklentiler

• $403192_10150537505514028_754119027_8959819_1598803518_n.jpg
    $403192_10150537505514028_754119027_8959819_1598803518_n.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
tatlım çok güzelsin orası kesin de yüzündeki parlaklık falan pek doğal durmuyor nur inmiş gibi haliyle photoshop olduğunu düşünüyoruz

kızlar napim yemın mı edım ben şimdi size kapatıcı var gözlerımın altında ..bıde pudra o kdar .. gözlerımde var ama cıldımde kullanmadım shop fln sadece yardımcı olmak ıstemıstım neyse ıyı aksamlar...

Photoscape kullanılmış, akıllı blur efekti ve noise azaltma var. Bu efekt sivilceli bir cilde yapılsa bile kapatıyor ancak shop olduğu belli oluyor.O yüzden cildiniz pürüzsüz ve güzel olsa bile bu efektlerden dolayı anlayamayız..

Malesef bal her cilde yaramıyor.Size yaradıysa ne mutlu.Şunu da unutmayın her ciltte değil ama bazı ciltlerde kıllanma yapıyor bal aklınızda bulunsun.
Bende aylar önce ılık suyla balı yumuşatıp yüzüme sürüyordum sonra anneannem ile annem söyledi yüzde kıllanma yapıyor bal dikkat et diye.O gün bugündür korktum yapmıyorum.Dikkatli olmakta fayda var.

Comeonbaby nickindeki köpek senin mi çok tatlı ya...Türü ney dayandığı annesi mi kutup ayısı mı?:KK54:

Arkadaşım fotoğrafın çok küçük , ayrıca photoshop yüzün dahil fotoğrafın her pikselinde var
makyajsız yakından gün ışığında photoshop yapılmamış bir fotoğrafını paylaşsaydın eğer en azından cilt gözeneklerin gözükürdü.
Bu fotoğraf çok yanıltıcı olur ki
Bal da şeker var ve o şeker kıl köklerini besleyerek kıllanma yapıyor cilt maskesine çok az bal koyulur oyüzden ben tavsiye etmiyorum.

foto da photoshop yoksa ben üyeliğimi silerim :)))) mimiklerin bile kaybolmus yahuu ..Valla kızlar ben lisedeyken ergenlik sivilcelerim olunca gül suyu ile cildimi temizleyip kekiği kaynatıp suyunu süzdüm onunla da tonikledim sonra kayısı çekirdeği yağı ve buğday özü yağı kullanmaya başladım halen de kullanırım 6 7 yıldır sivilce siyah nokta nedir bilmem..Cildimin yağ oranını bile dengeledi yalnız yağları ıslak pamukla sürüyorum ben her gece yatmadan sürer yatarım hepinize de tavsiye ederim

merhaba kızlar burda çoğu cilt sorunlarını okudum ve çok üzüldüm bunları yaşayan biri olarak size bi kaç önerim var..bundan iki sene öncesine kadar bende çok yakındım bu durumdan ve bi arkadaşımın söylemesi üzerine yüzüme süzme bal sürdüm ardından da soğuk suyla yıkadım haftada ıkı defa yaptım uyumadan önce 10 dk beklettım faydasını çok gördüm burun ve yanak çevremde çok cıkıyodu şimdi herkesin imrendiği bi cilde sahibim..size de faydası olur umarım rsim yükledim..buda şimdiki cildim!!.. eski halini bulursam onuda paylaşıca

dediklerin dogru olabilir gerçekten bal işe yarar.... amaa
shop yok resmimde deme..var hemde" Gaussian blur" var :)
photoshopu profesyonel kullanan biri olarak şunu diyorum bu resim üzerinde oynanmış!!...

Son düzenleme:
Gercekten basarisiz bi rotus uygulamasi yapilmis fotografta :) bagiriiyo resmen. Mukemmel cilt icin miranda kerr'in cildine yada bizim turklerden nil karaibrahimgil in cildine baksak ozensek daha iyi olur allah hepimize oyle cilt nasip etsin (amin) :) ama soylemeliyimki bal surmedim direk hic ama niveanin 3-5 tl'lik bal maskesini uyguluyorum haftada 2. Ki suan kil kokleriyle oynamamdan oturu yuzumde beze ve beze izleri icinde. Hem sivilce beze hemde izleri icin yararini goruyorum....

X