Çoook teşekkür ederimSade ve zariff. .
Güle güle giy canım. .
Hayırlı uğurlu olsun. .
Mutluluklar dileriz. .
Çoook teşekkür ederimO kadar hevesle aldım ki anlatamam
Normalde en yakın arkadaşlar ve anne vs hep beraber gidilir bir sürü model denenir ama ben bu sefer öyle yapmadım, tek başıma gidip aldım.
Tabii surat yapanlar oldu ve olacak ama yapacak bir şey yok. Bana neee
Bu cuma sabahtan gidip gelin çiçeği bakacağım
Ay sonuna doğru çıldırmak üzereyimDüğün ne zaman canım :))
Aaaa kardeşim de yakın o zaman sana :)Ay sonuna doğru çıldırmak üzereyim
Aaaayy ona da mutluluklarAaaa kardeşim de yakın o zaman sana :)
Aaaayy ona da mutluluklar
Memleketimle İstanbul arasında mekik dokuyorum şu an havalimanları evim oldu
Kına, nişan, bridal shower, bekarlığa veda vs malzemelerini buradan toplayıp kargoyla gönderiyorum, gelinliğim ve diğer gelin aksesuarlarını da buradan alacağım, Eminönü'ne gidip bindallı kaftanımı ve diğer kına şeylerini almam lazım. Bir de giysi alışverişi yapıp çeyiz gibi paketleyip hepsini arabayla gönderecem.
Süre çok kısıtlı ve dinlenmek için tek bir günüm bile yok
Gelinlik diktirecek vaktim yok... Mecburen hazır aldım. Ama bu markayı çok sevdiğim için dert etmedim çok şükür.Allah kolaylik versin. .
Kardeşim bindallı beğenmedi daha. .
Gelinlik dikilecek. .
O süsler siparis edildi. .
Gelinlik diktirecek vaktim yok... Mecburen hazır aldım. Ama bu markayı çok sevdiğim için dert etmedim çok şükür.
Ben de mavi alıcam ama Merve Boluğur'unki gibi olacak Sultan imajı
Bir de kına gecesi, bridal ve bekarlığa vedayı bahçeli evimizde yapıcaz o yüzden yer ayırtıp orayı düzenleme sıkıntımız yok. Sadece düğün mekanı hazırlanıyor şu an.
Daha düğün pastası tatmadım ve bir an önce sipariş vermem lazım
Mobilyaların ve beyaz eşyaların hepsini sipariş ettik.Bugün beyaz eşyalar kuruldu. .
Daha perde, halı bakacağız. .
Mobilyalar siparis edildi. .
Bunlar güzel telaşlar. .
Düğün otelde olucak o yüzden düğün fiyatına düğün pastası da dahil bir an önce gidip kataloglarından seçmem lazım.Temizlettik bizde :)))
Düğün otelde olucak o yüzden düğün fiyatına düğün pastası da dahil bir an önce gidip kataloglarından seçmem lazım.
Bir de 3-4 kişi yemek tatmaya gidip menü kararlaştırıcaz o da fiyata dahil.
Davetiyeler haftaya elimizde olur o zamana kadar kendilerini ayarlasınlar diye telefonla arıyoruz. Herkese dağıtıcaz sonra.
Nedimelerimin elbiseleri ve çiçekleri halledilicek haftaya.
Gerisi kısa sürede halledilecek ayrıntılar..
Daha ne atladım ?
Gelin hanımlar, şu hazırlık günlerim sabahın köründe başlamakta, gece yarılarına kadar sürmekte. Herkes günde upuzun saatler çalışıyor ve hazırlıklarda hızla yol alıyorlar. Bugün nikah şekeri, nişan ve bridal shower kurabiyeleri ve pastalarının ve hatıralarının siparişleri verildi. Nikah günü alındı, dün de ev tutuldu, tüm gün gezildi ve eşyaların siparişleri verildi.
Ben de bugün siparişleri verdikten sonra kendimi Vakko Wedding House'a attım ve rüyalarımın gelinliğini buldum. Kalbim çarparak indirttim askıdan ve denediğim gibi aşık oldum ! İşte kızlar bu da benim gelinliğim
Elie by Elie Saab 2015 Bridal Collection, Vakko Wedding House
Eki Görüntüle 1622435
Eki Görüntüle 1622436
Tabii ki Elie Saab'ın imzası, ince ve zarif bir kemer...
Duvağım aynen böyle, ucu işlemeli olacak ve uzun. Gelin ayakkabılarımı yine aynı marka alıyorum.
Bugün boy alma bel ölçme vs ufak tefek işler oldu yarın teslim alacağım.
Beğendiniz mi? Ben aşık olarak aldım