Gelinlik Modelleri İşte Benim Gelinliğim !! :)

denizbhrm

Hadi bu defa annene tutun bebeğim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.487
1.578
Gelin hanımlar, şu hazırlık günlerim sabahın köründe başlamakta, gece yarılarına kadar sürmekte. Herkes günde upuzun saatler çalışıyor ve hazırlıklarda hızla yol alıyorlar. Bugün nikah şekeri, nişan ve bridal shower kurabiyeleri ve pastalarının ve hatıralarının siparişleri verildi. Nikah günü alındı, dün de ev tutuldu, tüm gün gezildi ve eşyaların siparişleri verildi.
Ben de bugün siparişleri verdikten sonra kendimi Vakko Wedding House'a attım ve rüyalarımın gelinliğini buldum. Kalbim çarparak indirttim askıdan ve denediğim gibi aşık oldum ! İşte kızlar bu da benim gelinliğim :KK36:
Elie by Elie Saab 2015 Bridal Collection, Vakko Wedding House

Ekran Resmi 2015-09-02 23.20.15.png
Ekran Resmi 2015-09-02 23.20.07.png
Tabii ki Elie Saab'ın imzası, ince ve zarif bir kemer...
Duvağım aynen böyle, ucu işlemeli olacak ve uzun. Gelin ayakkabılarımı yine aynı marka alıyorum.
Bugün boy alma bel ölçme vs ufak tefek işler oldu yarın teslim alacağım.
Beğendiniz mi? Ben aşık olarak aldım :KK68:

Sade ve zariff. .:nazar:
Güle güle giy canım. .:KK200:
Hayırlı uğurlu olsun. .:KK68:
Mutluluklar dileriz. .:KK37:

Sade ve zariff. .:nazar:
Güle güle giy canım. .:KK200:
Hayırlı uğurlu olsun. .:KK68:
Mutluluklar dileriz. .:KK37:
Çoook teşekkür ederim :KK71: O kadar hevesle aldım ki anlatamam :KK73:
Normalde en yakın arkadaşlar ve anne vs hep beraber gidilir bir sürü model denenir ama ben bu sefer öyle yapmadım, tek başıma gidip aldım.
Tabii surat yapanlar oldu ve olacak ama yapacak bir şey yok. Bana neee :rolleyes:
Bu cuma sabahtan gidip gelin çiçeği bakacağım :KK9:

Çoook teşekkür ederim :KK71: O kadar hevesle aldım ki anlatamam :KK73:
Normalde en yakın arkadaşlar ve anne vs hep beraber gidilir bir sürü model denenir ama ben bu sefer öyle yapmadım, tek başıma gidip aldım.
Tabii surat yapanlar oldu ve olacak ama yapacak bir şey yok. Bana neee :rolleyes:
Bu cuma sabahtan gidip gelin çiçeği bakacağım :KK9:

Düğün ne zaman canım :))

Aaaa kardeşim de yakın o zaman sana :)
Aaaayy ona da mutluluklar :KK68:
Memleketimle İstanbul arasında mekik dokuyorum şu an havalimanları evim oldu :KK43:
Kına, nişan, bridal shower, bekarlığa veda vs malzemelerini buradan toplayıp kargoyla gönderiyorum, gelinliğim ve diğer gelin aksesuarlarını da buradan alacağım, Eminönü'ne gidip bindallı kaftanımı ve diğer kına şeylerini almam lazım. Bir de giysi alışverişi yapıp çeyiz gibi paketleyip hepsini arabayla gönderecem.
Süre çok kısıtlı ve dinlenmek için tek bir günüm bile yok :KK43:

Aaaayy ona da mutluluklar :KK68:
Memleketimle İstanbul arasında mekik dokuyorum şu an havalimanları evim oldu :KK43:
Kına, nişan, bridal shower, bekarlığa veda vs malzemelerini buradan toplayıp kargoyla gönderiyorum, gelinliğim ve diğer gelin aksesuarlarını da buradan alacağım, Eminönü'ne gidip bindallı kaftanımı ve diğer kına şeylerini almam lazım. Bir de giysi alışverişi yapıp çeyiz gibi paketleyip hepsini arabayla gönderecem.
Süre çok kısıtlı ve dinlenmek için tek bir günüm bile yok :KK43:

Allah kolaylik versin. .
Kardeşim bindallı beğenmedi daha. .
Gelinlik dikilecek. .
O süsler siparis edildi. .

Bugün beyaz eşyalar kuruldu. .
Daha perde, halı bakacağız. .
Mobilyalar siparis edildi. .
Bunlar güzel telaşlar. .

Allah kolaylik versin. .
Kardeşim bindallı beğenmedi daha. .
Gelinlik dikilecek. .
O süsler siparis edildi. .
Gelinlik diktirecek vaktim yok... Mecburen hazır aldım. Ama bu markayı çok sevdiğim için dert etmedim çok şükür.
Ben de mavi alıcam ama Merve Boluğur'unki gibi olacak Sultan imajı :-)
Bir de kına gecesi, bridal ve bekarlığa vedayı bahçeli evimizde yapıcaz o yüzden yer ayırtıp orayı düzenleme sıkıntımız yok. Sadece düğün mekanı hazırlanıyor şu an.
Daha düğün pastası tatmadım ve bir an önce sipariş vermem lazım :KK43:

Gelinlik diktirecek vaktim yok... Mecburen hazır aldım. Ama bu markayı çok sevdiğim için dert etmedim çok şükür.
Ben de mavi alıcam ama Merve Boluğur'unki gibi olacak Sultan imajı :-)
Bir de kına gecesi, bridal ve bekarlığa vedayı bahçeli evimizde yapıcaz o yüzden yer ayırtıp orayı düzenleme sıkıntımız yok. Sadece düğün mekanı hazırlanıyor şu an.
Daha düğün pastası tatmadım ve bir an önce sipariş vermem lazım :KK43:

Ooo daha biz o aşmaya geçemedik. .
Salon ve müzisyen belli sadece. .
Rabbim kolaylık versin canım benim. .
Daha benim elbise gelecek :)))

Bugün beyaz eşyalar kuruldu. .
Daha perde, halı bakacağız. .
Mobilyalar siparis edildi. .
Bunlar güzel telaşlar. .
Mobilyaların ve beyaz eşyaların hepsini sipariş ettik.
Perdeleri ve halıları da ısmarladık.
Ev için dekor amaçlı aksesuarları balayından sonraya bırakıyorum. İnternetten araştırıcam her gün.
Bi firmayla anlaştık evi temizleyecekler mobilyalar kurulmadan önce. Haftaya halledilicek.

Temizlettik bizde :)))
Düğün otelde olucak o yüzden düğün fiyatına düğün pastası da dahil bir an önce gidip kataloglarından seçmem lazım.
Bir de 3-4 kişi yemek tatmaya gidip menü kararlaştırıcaz o da fiyata dahil.
Davetiyeler haftaya elimizde olur o zamana kadar kendilerini ayarlasınlar diye telefonla arıyoruz. Herkese dağıtıcaz sonra.
Nedimelerimin elbiseleri ve çiçekleri halledilicek haftaya.
Gerisi kısa sürede halledilecek ayrıntılar..
Daha ne atladım ? :KK43:

Düğün otelde olucak o yüzden düğün fiyatına düğün pastası da dahil bir an önce gidip kataloglarından seçmem lazım.
Bir de 3-4 kişi yemek tatmaya gidip menü kararlaştırıcaz o da fiyata dahil.
Davetiyeler haftaya elimizde olur o zamana kadar kendilerini ayarlasınlar diye telefonla arıyoruz. Herkese dağıtıcaz sonra.
Nedimelerimin elbiseleri ve çiçekleri halledilicek haftaya.
Gerisi kısa sürede halledilecek ayrıntılar..
Daha ne atladım ? :KK43:

Var var ..
Bunlar güzel telaşlar. .

Gelin hanımlar, şu hazırlık günlerim sabahın köründe başlamakta, gece yarılarına kadar sürmekte. Herkes günde upuzun saatler çalışıyor ve hazırlıklarda hızla yol alıyorlar. Bugün nikah şekeri, nişan ve bridal shower kurabiyeleri ve pastalarının ve hatıralarının siparişleri verildi. Nikah günü alındı, dün de ev tutuldu, tüm gün gezildi ve eşyaların siparişleri verildi.
Ben de bugün siparişleri verdikten sonra kendimi Vakko Wedding House'a attım ve rüyalarımın gelinliğini buldum. Kalbim çarparak indirttim askıdan ve denediğim gibi aşık oldum ! İşte kızlar bu da benim gelinliğim :KK36:
Elie by Elie Saab 2015 Bridal Collection, Vakko Wedding House

Eki Görüntüle 1622435
Eki Görüntüle 1622436
Tabii ki Elie Saab'ın imzası, ince ve zarif bir kemer...
Duvağım aynen böyle, ucu işlemeli olacak ve uzun. Gelin ayakkabılarımı yine aynı marka alıyorum.
Bugün boy alma bel ölçme vs ufak tefek işler oldu yarın teslim alacağım.
Beğendiniz mi? Ben aşık olarak aldım :KK68:

Binlerce lira degil, dollar olan Elie Saab gelinligi bir gündemi teslim aliyorsun? :KK14:
Pek gercekci gelmedi bana. Tüm konu hep hva atiyorsun, yok dügün otelde, yemekleri tadacaksin,
yok havalimanlar ikinci evin oldu...

Bunlar yapilmaz demiyorum fakat bunlari yapacak kadar zenginler cogu zaman sosyete olur ve pek kk'üne ogramazlar.

Bana 16 yasinda cok fazla amerikan romantik komedi izlemis birinin topigi gibi geliyor.. :KK14:

X