Gelinlik Modelleri işte benim gelinliğim :)))

öncelikle herkese yorumları için teşekkür ediyorum... gelinliğimi içinde kendimi mutlu hissedrek ve beğenerek aldım.. burdaki bazı yorumlar kafamı karıştırdı ama tekrar giyindm ve içime sindi dediğiniz gibi yakayı biraz daha aşağıda denedim daha hoş oldu ben çok sade bi gelinlik istemiyodum çünkü gelin biraz göze hitap eetmeli o kadarcık da ssüsü kabarıklığı olsun diyorum bakalım tacımla saçımla makyajımla çok daha hoş olacak die düşünüyorum...

Canım tabii ki önemli olan senin içine sinmesi..

Yoksa herkesin zevki farklı, istediği farklı. Senin içine sindiyse o dünyanın en güzel kıyafetidir zaten :)

Gelınlıgın ust kısmını buyuk buldum ımkanın varsa duzeltme yap

eğer yakayı biraz aşağıda denediyseniz ve o şekilde de beğendiyseniz bence problem kalmadı :) zaten onun dışında gelinliğiniz gayet yakışmıştı mutlu mutlu giyin inşallah

gelinlik gerçekten çok güzelmiş, içinize sindiyse ne mutlu size :)
ben de arkadaşın söylediğine katılıyorum, ön tarafı biraz daha aşağıdan olsaydı, daha hoş olurdu. takı falan asılınca boğulmasın orası?

eğer bulunduğum yerde gelinlik düzenlemesi yapabilecek iyi bi terzi bulursam yakasını düzelttircem.. mümkünse düz strapleze çevirtcem bakalım risk almak olacak biraz ama ... teşekkrler yorumlar için

kızlar ya kafam karıştı....:44: dönüp dönüp bakıyorum gelinliğimin resmine.. geri götürme şansım yok çünkü şehir dışında.. bi gelinlik dikimevine götürüp düzelttirsem mi önünü? ama nasıl yapacaklar ki? çok mu abes duruyor offffffffffff sıkıntı bastı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…