• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte benim gelinliğim :)))

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
$P1020880a.jpg $P10208791.jpg $v.jpg

kızlar taşlı ipten askı kullanmayı düşünüyrum. ya da straplez daha mı hoş durur ne dersiniz??

canım kol filan kullanma asla straplez haliyle çok yakışmış sana çok güzel olmuşsun bence bu hali daha güzel mutlu mutlu giy inş.:nazar:

Straplez gelinlik sevmememe rağmen buna kol gitmeyeceğini düşünüyorum. Böyle kalsın bence. Mutlu mutlu giy

gelinliğin göğüs kupları sana büyük gelmiş :50: fazla yukarıda duruyor :40:
mutluluklarrr

ben beğenmedim. Beğenmedim derken zevkime hiç hitap etmiyor. Yani kalitesinde,üzerinizde durusunda problem aramadım. Ama bu tür modelleri tercih etmezdim. Güle güle kullanın. mutluluklar.

ben beğenmedim. Beğenmedim derken zevkime hiç hitap etmiyor. Yani kalitesinde,üzerinizde durusunda problem aramadım. Ama bu tür modelleri tercih etmezdim. Güle güle kullanın. mutluluklar.

saygı duyuyorum yorumlarınıza teşekkrler :)

ben fazla göğüs dekoltesi istemediğim için göğüs kuplarını çok aşağıda kullanmıcam.. çok itici gelmedi bana yorumunuzdan sonra baktım tekrar ama :) bakalım artık ben severek aldım inş. mutlulukla giyeriö

çok dolu dolu bir gelinlik olmuş...gözü yoruyor..ama önemli olan senin beqenmen..mutlu ol cnm :16:

hep sade olsun diyordum ama giyindiğimde çok hoşuma gitti... gelin olarak göz doldurmak gerekiyor die karar verdm sonra da... eekkrler yorumnziçn

öncelikle güle güle mutlulukla giyin :) anladığım kadarıyla hem dekolte olmasın istiyorsunuz hem göğüs şekli böyle olsun istiyorsunuz..ancak bence de size büyük gibi duruyor yani çok fazla yüksekte neredeyse kol altlarınızdan kıvrılacak gelinlik yükseklikten.. bence terzinizle hem dekolte olmayacak hem yakası aşağı yukarı böyle bir model üzerinde tekrar düşünün derim ben.. ama tabiiki zevk sizin benimki sadece bir yorum:1:

öncelikle güle güle mutlulukla giyin :) anladığım kadarıyla hem dekolte olmasın istiyorsunuz hem göğüs şekli böyle olsun istiyorsunuz..ancak bence de size büyük gibi duruyor yani çok fazla yüksekte neredeyse kol altlarınızdan kıvrılacak gelinlik yükseklikten.. bence terzinizle hem dekolte olmayacak hem yakası aşağı yukarı böyle bir model üzerinde tekrar düşünün derim ben.. ama tabiiki zevk sizin benimki sadece bir yorum:1:

giyindiğimde kimse böyle bi yorumda bulunmadı.. ebenim de gözüme hiç öyle görünmedi ama bu yorumlardan sonra kafam karıştı açıkçası... gelinliğimi hazır aldım ve başka bi şehirden. terziye de bozdurmak istemem.. kafam karıştı açıkçası :44:

maşAllah canım çok yakışmış ben gelinliği çok beğendim :) güle güle giy Allah hiç ayırmasın bir ömür boyu mutlu ol canım

öncelikle hayırlı olsun ,güle güle giyin:) Eğer içine sindiyse, değiştirme hakkın yoksa yorumlarımı dikkate alma ama değiştirme hakkın varsa nacizane fikirlerim şöyle; göğüs kısmı cidden çok yukarda,omuzuna değecek gibi. onun yerine düz kesim alabilirsin m kesim hoş durmamış. Sanırım süsü,gösterişi seviyorsun:) eğer öyle değilse alt kısımlarda biraz sadeliğe gidebilirsin. Üstlerin taş olması alttaki fırfır gözü yoruyor ama düğün senin düğünün gelin sensin canım

Straplez olarak çok daha güzel olur ama gögüs kısmını kafana kadar cekmişler yani daha aşagıda dursa daha iyi olur diye düşünüyorum mutluluklar :16:

Arka süper...

Ama önde ters Y şeklinde gelen taşlar bana tuhaf geldi.

Neden Y?

Y olmak yerine belinde dolandırsalarmış keşke.

Back