Gelinlik Modelleri işte benim gelinliğim

canım ben göremedim yaaa tıklıyorum uyarı çıkıo çok da merak ettim şimdi ya tühhh

bende göremedim malesef çıkmıyo resimler:26:

coookkkk güzeell coookk.. masallah allah nazarlardan saklasın cok yakısmısss bayıldımmm..

coookkkk güzeell coookk.. masallah allah nazarlardan saklasın cok yakısmısss bayıldımmm..

çok teşükker ederim canım daha güzelleri senn olsun inşallahhhhh sabırsızlıkla bekleyecem senin hazırlıkları gelinliği seninkini de görürüz inş. en kısa zamanda

çok teşükker ederim canım daha güzelleri senn olsun inşallahhhhh sabırsızlıkla bekleyecem senin hazırlıkları gelinliği seninkini de görürüz inş. en kısa zamanda

ayy amin insallahhh :)) benim daha önümde nişanım var bi nişan stresini atlatabilsem az kaldı bakalım nişan bile cok heyecan veriyor düğünde naparım acaba :)

ayy amin insallahhh :)) benim daha önümde nişanım var bi nişan stresini atlatabilsem az kaldı bakalım nişan bile cok heyecan veriyor düğünde naparım acaba :)

oooo düğün çok daha heyecanlı inan bana yaklaştıkça anlıyo insan nişanda neymiş oluyo insan hafif kalıyo onlar bende öyle oldu yani gittikçe heyecan sarıyo hergün gelinliğime bakıyorum makyaj araştırması yapıyorum ayağım alışsın vurmasın diye arada ayakkabılarımı giyip geziyorum evde öyle işte başına gelince anlarsın

rabbim insallah utandırmaz bir ömür mutlu olursunuz ne güzel heyecanlar bunlar yaaa :)) gelinliğin cok güzel zaten gelin başında öyle gelinliğinin eteğiyle cok uyumlu eminim rüya gibi bi geln olucaksın

rabbim insallah utandırmaz bir ömür mutlu olursunuz ne güzel heyecanlar bunlar yaaa :)) gelinliğin cok güzel zaten gelin başında öyle gelinliğinin eteğiyle cok uyumlu eminim rüya gibi bi geln olucaksın

inşallah canım ya aminnnn aminnnn... bak gelinlik almaya gittiğinde görürsün inşallah insan çıkarmak istemiyo üstünden hep onunla gezeyim istiyosun 1 gün çok az yaaaa keşke 2 3 gün taşıyabilsek onu herkes yaşar inşallah bu duyguyu

hahaha dimi ama yaa 1 günn cok azz :)) o kadar özenerek hazırlan sonra sadece bi gün giy :)) ben kendimi biliyorum ama ben cıkarmam bi kac gün giyer evde ortalıkta öle dolasırım :)))

hahaha dimi ama yaa 1 günn cok azz :)) o kadar özenerek hazırlan sonra sadece bi gün giy :)) ben kendimi biliyorum ama ben cıkarmam bi kac gün giyer evde ortalıkta öle dolasırım :)))

haha valla yaa çok az masallarda diyo ya kırk gün kırk gece düğün öyle olsa ya ne güzel olurdu yani 40 gün olasa da bi 3 4 gün de yetebilirdi eşyalrıma filan baktın mı merek ediyorum yorumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…