Gelinlik Modelleri İşte benim gelinliğim :) Haziran'da giydim

grafiker17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
151
2
118
40
Çanakkale
Uzun bir aradan sonra herkese Merhaba...
Çok araştırdım, burda beğendim modelide paylaştım sizlerle ve 06.06.2010 tarihinde sevgilimle artık karı-koca olmaya karar verdik ve bu güzel günde giydiğim gelinliğim :içelim:

Ben çok şaşafatlı gelinlikleri sevmediğimden bu tarz bir gelinlik tercih etmiştim. Umarım yeni evlenenlerede bir fikir vermiş olurum...

[/URL][/IMG]

aCABA çok büyük diyemi sizde görünmüyor bende görünüyor ama çok büyük ( düzeltme işlemini nasıl yapcam ne olur yardımcı olurmusunuz?

Allah ömür boyu mutluluğunu daim etsin arkadaşım ama neden suratını gizledin onu anlamadım..

Gelinliğimi satıyorumda ilan vermiştim ordaki fotoları kullandım.
Ayrıca Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Fakat neden bana bu fotoğrafları nasıl düzeltecem kimse yardımcı olmuyor (

Allah bir ömür boyu mutlu etsin canim cok hosmus gelinligin gercekten cok begendim hele o kolundaki taslar HARIKA olmus

oyy çok büyük resimler pek bişey anlayamadımkafamçokkarıştı
ama mutluluklar dilerim.....

Allah ömür boyu mutluluğunu daim etsin arkadaşım ama neden suratını gizledin onu anlamadım..

arkadaş açıklamış gerçi de gizlemek te isteyebilir herkes kendini deşifre etmek zorunda mı,siz niye bu kadar şaşırdınız buna bende onu anlamadım....

Gelinliğimi satıyorumda ilan vermiştim ordaki fotoları kullandım.
Ayrıca Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Fakat neden bana bu fotoğrafları nasıl düzeltecem kimse yardımcı olmuyor (

valla ben bilmiyorum nasıl küçültülür..admin duy sesimiziiii şu resimleri küçültt yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…