işte benim başarı hikayem tüm detaylarıyla :)

Merhaba sesiler...

Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. Bizim de sorunumuz aşağı yukarı aynı(Morfolojik bozukluk %100 baş anomonisi). 3 kez tüp bebek denedik ama sonuç ne yazık ki negatif. Siz de normal sperm çıkışı veya normal sperm hücresi varmıydı. Eşiniz her hangi bir tedavi uyguladı mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

aaa resmen aynı zamanlarda gorucez bebeklerimiz benim de 16 aralık kontrolum :)
seninle aynı ilaçları da kullanıyoruz:) kalp atısını duyana kadar bunlara ek estrofem, clexan igne ve progynex igne de kullanıyodum ama onları bıraktırdı. sadece elevit, fitil ve coraspin. inşallah hepsi bebeğimize şifa olur:) benim mide bulantılarım başladı cok fena senin ne durumda ?

normal sperm çıkısı ne demek bilmiyorum ama normal sperm hiç yoktu, morfoloji 0 dı . bir tedavi görmedi eşim ama dpktprlar biz milyonlarca kat büyütüyoruz illaki bir tane de olsa normal buluyoruz demişlerdi ki buldular zaten. canım lütfen üzülme ve moralini bozma , Allah ol dedikten sonra olur hic merak etme, dediğim gibi hiç spermi olmayandan sperm üretip cocuk sahibi yaptı doktorlar arkadaşımı.
Rabbim isteyen herkese versin sağlıklı bebeklerini inşallah...

ne çabuk geçiyor zaman 10 haftayı geride bırakmışız Rabbime binlerce şükür.

Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguları, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

dost acı söylermiş. yazacaklarım seni üzmesin lütfen... şu an çok hassas duyguların... buda normal birşey... fakat normal hayattan kendini soyutlama... eve kapanma, burada birsürü tüp bebek, aşılama ve doğal yolla olmaz denmesine ragmen doğal yolla hamile kalmış bayanların hikayelerini okumuşsundur. umudunu yitirme... ama günlük hayattan hamile, çocuk, bebek gibi kelimeleri de silemeyiz değil mi? burada benzeri durumları hepimiz yaşadık... ilk kez doğal yoldan çocuğunuz olmaz, tedavide şansınız düşük dendiği zaman eşimle oturup konuştuk ve eğer tedavi sonucu evlat sahibi olamazsak bir bebek evlat ediniriz yada koruyucu aile oluruz diye karar almıştık... çünkü çok umutsuzduk... tedaviyi paranın boşa gitmesi gibi düşünüyordum. ne kadar umutsuz olduğuma dair en iyi örnek bu...

çocuğumuzu karnımda değil, kalbimde büyütecektim... dediğin gibi kimse bizi anlamadı... aman tüp bebek yaparsınız olur biter dediler... senin çocuğun yok ne dediğimi anlayamazsın diyen bile oldu... sevmediklerinden değil, ama yaşamayanın anlayamayacağı bir konu bu... ve yanlız değilsin... sen bilmesende binlerce kadın aynı şeyleri yaşıyor...

ŞİMDİ BURDAMISIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…