• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte aldığım gecelik-sabahlIK takımı :)

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
35
bu modelin morunu aldım :17:

$Pierre-Cardin-Gecelik-Sabahlık-Takım-650x505.webp

çok begendim canım :16:saten gecelik takımı diye konun vardı canım 6 lı ne yaptın onu aldın mı ?

yok gerek görmedim onu almaya bu yeter bana, pijama takımım da var 3 tane, daha ne olsun yani :)

Hep bunu merak etmiştim canım gördügüm her bohcada bu takımlar var..bana o takım sanki gereksiz gibi geliyor onun yerine 3/4 farklı takım almak daha mantıklı sanki..ne biliyim farklı renklerde daha hoş :16: Güle güle kullan tekrar

Hep bunu merak etmiştim canım gördügüm her bohcada bu takımlar var..bana o takım sanki gereksiz gibi geliyor onun yerine 3/4 farklı takım almak daha mantıklı sanki..ne biliyim farklı renklerde daha hoş :16: Güle güle kullan tekrar

beni evli kuzenlerim hep tembihlediler sakın ola alma saten gecelik, sabahlık diye. ama ben yine de alayım 2li takım dedim :) 3 pijama, 1 tane de günlük geceliğim var, yeter de artar :)

heyy modeli süper valla mor renkte gayet seksi durur hani :) valla niye saten almıcakmışsın benim bisürü var bayılıyorum böle geceliklere her gece birini giyersin evlenene kadar yeterince pijama giymedik mi :)

Bendr kirmizisina bayildim ama eminim moruda cook guzeldir hele sanada yakisiyosa mukemmeql ii gunlerde kullan canim

Çok şık canım, güle güle kullan...
Bende de buna benzer birşey var ama bordoya kaçan bir kırmızı.
Çok severek giyiyorum şahsen... :17: :9: :9:

kırmızısı çok güzelmiş gerçektennn:16: ama moruda güzeldir sonuçta model güzel yani güle güle kullan :12:

Back
X