• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Ak Parti'nin son oy oranı

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.808
55.291
1.123
[h=2]Bütçe kanunu tasarısı görüşmeleri devam ediyor. Hükümet adına konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Meclis kürsünden Ak Parti'nin son oy oranını açıkladı.Meclis'teki bütçe kanunu tasarısı görüşmeleri sürüyor. Hükümet adına bugün Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Meclis kürsüsünden seslendi.[/h]SON ANKETTEKİ OYUMUZ YÜZDE 51.5
' Biz milletimizin oyuyla 11. yılını yaşıyoruz hükümet olarak. Biz 2 kişiden birinin oyuyla.' diye konuşan Beşir Atalay'a CHP sıralarında tepki geldi. Tepkiler üzerine AK Parti'nin son oy oranıyla ilgili ellerindeki son seçim anketini açıklayan Atalay 'Konda'nın son ankletinde daha 3-4 günönce yaptırdık. Aldığımız oy oranı yüzde 51.5.. Son seçimdeki oy oranımızın üzerinde. Ben sizeşirketin adını da veriyorum takip edin arayın bulun' diye konuştu.

Kaynak: DHA

%51 olacağını hiç sanmıyorum
Ama yine açık ara önde olacaktır
Chpnin nasıl köklü seçmenleri varsa artık akpartininde köklü seçmenleri oluştu

bu durum akp nin başarısından değil , muhalefetin başarsızlığından ileri geliyor..biz belki atlatırız ama çocuklarımızın torunlarımızın gelecekte vay haline...

Ben Oy vermedim Eşimde Vermedi Annem de Vermedi Babamda vermedi Kayınvalidem de vermedi Kayınpederimde vermedi kardeşlerimde vermedi... Nasıl Oluyorda 2 kişiden 1 oy vermiş oluyor ? Onu Anlamış değilim...

Hehe arkadaşlar burası Mısır değil aynı akşam oylar açıklanıyor... Mısırda o dediğiniz çakma oy muhabbeti var o da 3 ay sonra açıklanıyor zaten :D Gerçek bu ve o yüzden içiniz rahat olsun iki kişiden biri Ak partiye oy vermiş durumda.

Evet biliyoruz her iki kişiden biri apo p.çine sayın şehide kelle diyor , her iki kişiden biri bu ülkeyi bölücülere teslim ediyor, her iki kişiden biri amansız hastalığa yakalanmış insana dilenci muamelesini layık görüyor.İyi biliyoruz o her iki kişiden birini.

Evet biliyoruz her iki kişiden biri apo p.çine sayın şehide kelle diyor , her iki kişiden biri bu ülkeyi bölücülere teslim ediyor, her iki kişiden biri amansız hastalığa yakalanmış insana dilenci muamelesini layık görüyor.İyi biliyoruz o her iki kişiden birini.

o iki kişiden biri uyumaya devam ediyor....

hala boyleyse zaten ben bu halkada diycek birsey bulamıyorum pardon yada sunu demeliyiz size hersey mustehak sonra aglanıp sızlanmayın hakettiniz:31:

Son düzenleme:
sebep akp nin başarısı değil, sebep muhalefetin başarısızlığı.
chp de mhp de köklü seçmenlerini küstürdü. olacağı bu!

Back