How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama ışte 8.34 koyu sarı dore bakır boyattıgım saclarım :(((

merve_emel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
293
0
46
Ankara
kızlar cok canım sıkkın yaa...saçımın ust kısımları kendı sacım olan yerler acık tırıncu parlıyoo gerı kalanı koyu turuncu tuhaf bı sey oldu..once actı orıelle sonra boyadı.acmadan oncekı zemın kahve kızıldı.cok uzuldum yaa:(( sızcede cokmu kötuu

Son düzenleme:
bide sana bu renkler soluk durabilir çünkü ten rengin soluk gibi biraz saçlarını çikolata kahveye boyasan yada içinde altın ışıltılı bişiler biraz allık ve makyajla süper durur....tavsiye sadece...

aman bakır sevdasından vazgeç bence bende yaptım üstelik çokta yakışıodu ama hiç kullanışlı bi renk degil bide insanı bakımsız gösteriyor

ana saçta boya olmadığı için daha çabuk açılmış rengi
boya olan yerler koyu kalmış ben beğenmedim bilmiyorumkismilekuaföde yaptırdıysan içine sinmediğini söyle:delphin: tek renk istediğini belirt bence koyu tonlar sana daha çok yakışır benim fikrim

yaa bılmıyorum tekrar 1 gun sonra boyatıp yıpratmak ıstemıyorum sacımı..napıcam bılomıyorum bı sure bu saclarla gezıcem mecburen..offf ysa kızlar cok uzuldum

sen eger bunu kuafore yaptrdıysan gıt o kuafor u parala bence..bunee ıkı renk..tamam ılk acılan ac ıkı renk olur ama bu kadar barız ve uc renkler olamaz

Back