• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstatistik notu umduğundan düşük gelenler !!!!

aysusahin

♥♥♥ Canım Kızım ♥♥&#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
468
0
96
Antalya
Arkadaşlar benim istatistik notum umduğumdan çok düşük geldi..Acaba benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı ?

ben varım hemde çok düşük geldi 65 - 70 beklediğim sınavdan 38 almışım yok böyle bir ihtimal...

Aynen benim de öyle...65-70 bekliyordum 42 almışım...

Yarın sabahtan gidip dilekçe yollayacağım..Sen ne yapacaksın ? Bu işin peşini bırakmayalım...

bende yarın dilekçemi yollayacağım benim arkadaşlarımın içindede var beklediğinden çok düşük alanlar çalıştım uğraştım ve eminim yaptıklarımdan ya kitapların basımı ve cevap anahtarları yanlış yada yanlış okudular eminim yaptıklarımdan

Sınav sonuçlarının ilanından itibaren 5 gün içerisinde itiraz hakkımız varmış...Dilekçeyi hangi adrese yollayacağız peki? Aöf bürosuna gittiğimde yardımcı olurlar herhalde değil mi?

bana anadolu univ yolla dedi bir adres vermedi internet üzerindende itiraz edebilirsiniz dedi...

internet üzerinden araştırın bence adresi ve hakkınızı arayın
1 ay boyunca bekledik,boşuna olmasın yani
inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Son düzenleme:
Ben bir adres buldum : aofak@anadolu.edu.tr
"AÖF öğrencileri; fakülteleri, bölümleri, dersleri, notları vb. konulardaki istek, şikayet ve ihtiyaçlarını bu adrese e-posta ile bildirebilirler." diyor.

Ama nasıl olur ki internet üzerinden...Yoksa normal postayla bir dilekçe yollamak mı daha iyi...

internet üzerindende aynı etkiyi görürde canım ben A.Ö.F sitelerine ne cvp gelir diye sordum ordan bilgi almak istiyorum aslında şimdi kopya iddaları falanda varken univ bu olayla ilgilenir mi yada hatası varsa bile kabul edermi uff kafam çok karıştı yaaa :(( :((

Ben yolladım mail olarak dilekçeyi...Valla cnm bende pek ümitli değilim dikkate alacaklarından...Ama kesinlikle bir yanlışlık olduğundan eminim...Hadi senle ben yanılıyoruz diyelim, senin tanıdığın kişilerde mi yanılıyor, ne tesadüf...Memurlar.net de birkaç kişi daha var, sınavı iyi geçipte düşük not alan...

sen hangi bölümdün bu arada?

Back