İstanbul'un yasanacak semtleti

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
32
kizlar bu konuda cok acil desteginize ihtiyacim var. Yeni atandim semt belli degil. Bu nedenle hem anadolu hem avrupa yakasindaki ucuz ve guvenli semtlerde yardimci olur musunuz lutfennn

ucuz etin yahnisi yavan olur.
sizinle aynı durumda kaldım ben o zaman bahcelievleri secmiştim. varoş değil oturmuş bi yapısı var. uygun sayılır.
esenyurt gibi yerler uygunmuş ancak yasanır mı bilmem. bakırkoy stakoy pahalıdır. bagcılar güngören zeytınburnu falan kalabalık ve kozmopolit. fatihte zaten evler cok eski. anadolu yakasını bilmem.

Ya evlerinden kirasindan hic haberim yok ama ben en cok beykozu seviyorum. Avrupa yakasinda oturuyorum ama imkanim olsaydi beykoz taraflarinda oturmayi cok isterdim.
sizinde semtiniz belli olsun ona gore yer bakarsiniz.istanbul sonucta burasi.
En azindan hangi yakada olaciginiz belli olsun yoksa hergun kopru trafigi cekilmez

Once semtiniz belli olsun, ben size beylikduzu ucuzdur iyidir derim sizin isiniz pendikte cikar :) once gorev yerini ogrenip ulasim bakimindan yakin semtler hakkinda fikir almalisiniz.

Avrupa yakasında Florya, kesinlikle tavsiye ediyorum. Güvenli, sessiz sakin, nezih...Fiyatlar biraz pahalı olabilir belki ama yaşanılabilecek rahat bir semt.

Bahçelievler çok hoştur İstanbul'da. Avrupa yakasında. Kiralar 1000 liradan başlıyor sanırım.
Çok büyük bir semt. Bir sürü yer var bağlı olduğu. Ona göre değişir fiyatlar.
Florya, Bakırköy gibi yerler pahalı kaçar.

3 senedir Yenibosna'dayız. Merkezi biyer. Metrobüs, metro, bütün iett hatları burda. Bizde E5'e yakınız.. Bahçelievler'e bağlıyız. Ben seviyorum burayı.. İlk geldiğimiz yıl kiralar 500 civarıydı en düşük, şimdi 800-900 falanmış. Biz bahçe katı aldık 1+1 95 bin. Şimdi o bile artmış 110 bin TL olmuş..

Beykoz gerçekten yaşanılacak bir yer. ama kiralar biraz yüksek gecekonduların kirası 600 den başlar daireler 900 liradan. ama tabi diğer yerlere göre verdiğiniz paraya değiyor en azından. :)

Ayy kucuk bir sehirden de gelmiyorum Ankaradan geliyorum ama korktum aikcasi. Gider gitmez napcam semtim belli olana kadar nerde kalabilirim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…