İstanbul'un Göbeğinde 10 Aylık Bebek Donarak Öldü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.071
30.618
1.123
61
Konya
İstanbul Fatih'te anneannesi ile birlikte sokakta yaşayan 10 aylık Aybüke, donarak yaşamını yitirdi.

İstanbul Fatih'te kan donduran bir olay yaşandı. Anneannesi ile birlikte sokakta yaşayan 10 aylık Aybüke, donarak yaşamını yitirdi. Polis, olayla ilgili anneanne Canan A., ve anne Feride A.'yı gözaltına aldı.

DARP İZİNE RASTLANMADI, ANNE VE ANNANE GÖZALTINA ALINDI

Bu sabah 06.30 sıralarında Fatih, Horhor Cadesi'nde özel bir hastaneye giden Canan A., 10 aylık torunu Aybüke'nin donarak öldüğünü söyledi. Hastane yönetiminin haber vermesi üzerine Cinayet Büro Amirliği olayla ilgili soruşturma başlattı. Aybüke'nin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan ön otopside herhangi bir darp izine rastlanmadığı, kesin ölüm sebebinin yapılacak detaylı otopsinin ardından belirleneceği bildirildi. Yürütülen soruşturma kapsamında annesi Feride A. ile anneanne Canan A. gözaltına alındı.

HAREKETSİZ VE YÜZÜ MOR OLARAK BULDULAR

Yapılan sorgulamada, Feride A'nın bebeğin başkasıyla evli Alaattin K.'dan olduğunu söylediği öğrenildi. Feride A., birlikteliğin ortaya çıkmasının üzerine kendi ailesi ve Alaattin K.'nin ailesinin bebeğe sahip çıkmadığını söyledi. Anneanne Canan A., ise bebeğe sahip çıktığı için kendi ailesi tarafından dışlandığını belirtti. Canan A., komşularının yardımıyla Aybüke ile birlikte sokakta yaşamaya başladığını, bazı geceleri hastanelerin acil servislerinde geçirdiğini anlattı. Olay gecesi kalacak yer bulamayınca bir camiye sığınan Canan A.'nın sabah kalktığında torununun hareketsiz ve yüzü mor olarak yattığını görerek yakındaki bir özel hastaneden yardım istedi. Hastanede bebeğin donarak hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis, devam eden soruşturma kapsamında olayla ilgili Alaattin K.'yı arıyor. Gözaltındaki anne ve anneannenin işlemleri tamamlandıktan sonra "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği belirtildi.

http://www.haberler.com/istanbul-un-gobeginde-10-aylik-bebek-donarak-oldu-8034062-haberi/

işte bunlar hep iyi gidişat..

nasıl olmuyor bilmiyorum ama neden bu evsizlerin kışı geçirmeleri için shelter'lar yok bu ülkede?

Biri ile evliyken başka biri ile ilişki yaşayan erkek ...

Evli adamla birlikte olup çocuk sahibi olan kadın ...

Bu çocuğa bakmayan bir kadın bir erkek ...

Çocuğu sahiplenen anneannenin , sırf çocuğa bakıyor diye onu evden kovan ailesi ...

Hepsi yaşıyor , bebek donarak ölmüş .

İsyan etmiyorum peki .

Bizde osuruktan mevzuları tartısıp duruyor olmayacak şeyleri dert edip sinirleniyoruz...
Çocuklar bebekler ölmesin hasta olmasın istiyorum içimden bir şeyler kopup gidiyor her duyduğumda..
Kendi çocuğum geliyor gözümün önüne kahroluyorummmmm. iki katı pinpiriklenip çocuguma ızdırap oluyorum sonum panik atağa doğru hızla ilerlemekte .

...

Kimse olmesr keske?! Cok utopik. Ama acidi. Baska tabirim yok ne yazikki acidi.

Ya insanlar gormuyor mu? Bu bebegi bu kadini gormediler mi? Bir Allahin kulu evini acmadi mi? Belediyeye de mi haber verilmedi.
Aff Allahim Allahim. O bebegi kara toprak yerine bana nasip etseydin keske..
Artık toplumda öyle bir noktaya geldik ki adını bulamıyorum bu noktanın. Kavga sesleri duysak bile bir kenara sinip dinliyoruz sadece. Yada yardıma muhtaç birini gördüğümüzde korkup kaçıyoruz başımıza bela almayalım diye. Son zamanlarda yüreğimin kaldırmadığı iki haber vardı çocukların dayak yemesi.. Biri üvey anne diğeri öz anne. Kimse duymadı mı o çocukların sesini? Aynı zamanda bu bebeği kimse görmedi mi? İmkansız....
Gitti işte bebek bu hayattan, daha başlamadan.... Maalesef toplum olarak acınacak haldeyiz...

Nasıl oluyor ya nasıl ! Madem İstanbul'un göbeğindeydı kımse gel demedı mi bu kadınla çocuğa. Ben bır hayvan görunce bıle kar geçene kadar eve alıyorum bu ınsanlara nasıl yardım edılmez. Tamam dunya kötu eve almadınız neden beledıyeye haber verılmedı neden !

Fatih'in neresi acaba? Nasil gormemisler? Ben de Fatihte yasiyorum evden cikmayan ben bile uc kisi icin aradım belediyeyi.
Bu kadar mi körsünüz?

Mahvoldum bebecige Nasil farkedilmez ya nasıl?

Lanet olsun ya ben burada oturuyorum. Nasıl farketmeyiz? Camiye sığındın imam sahip çıkmadı mı iceri almadi mi ne oldu ya? Kafayi yicem nasil farketmeyiz yaziklar olsun bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…