cnm istanbullu olarak ve istanbul aşığı olarak koştum yardımına:))) şimdi öncelikle sadece göz attım mutlaka atladığım yerler varır... emirgan baltalimanı tarafında oraya geçmişken mutlaka sarıyer-tarabya-yeniköy sahil turu yap oralarıda gör derim.... forum istanbula gtmene gerek yok bildğin alısveriş merkezi ha ama gdcem dersen bitişiğinde ikea var orayada bi göz at derm (bayrampaşa)
taksime gdcesksen nevizadede oturup birer kadeh bişi içmenizi tavsiye ederm (alkol kullanıosanz) galatayada taksime gttiğin gün gtmelisin.... eminönü tarafına haftaiçi gt haftasonu inanlmaz kalabalık oluyo özellikle c.tesileri ve kapkaç olayları çok oluyo h. içi gtmeni tavsiye ederm ordan mehmet efendiden türk kahvesi alın 1kilo falan aşırı gzel zaten önündeki kuyruktan ve kokusundan gzel olduğu anlaşıolıo dayanamayıp alıosn :)) sultanahmete falan o gn gdebilirsn aracınız yoksa tramvayı tavsiye ederm.... ortaköye akşam gdin serin serin önce kumpir ardından gzeel bi vaffle yiyin ama biyerde oturup değil sokakta satılanlardan alın mutlaka....balık için eminönü demişsin ben arnavutköyde takaniki terch ederm salaş mukemmel biyer ama içkili eğlenceli olsun diosanda kumkapıya gdn hayatım.... yıldız parkı beşiktaşta yani dolmabahçe oraya yakın ortaköy öncesi gdersenz rahat edersnz yakın mesafeler.... dur listene tekrar bi bakim diğer yerler için yorum yapıcam :))))))))