Sınıf öğretmeniyim.Okullara daha bakamadım mahallelerine göre yazacağım.Okullara karar verince sizinle paylaşmak isterim teşekkürlerSahil tarafı daha güzel ancak kiralar da bir tık daha fazla. Branşınız nedir? Yazacağınız okulları paylaşırsanız daha iyi yardımcı oluruz sanki.
Maddiyattan dolayı oraları tercih edemiyorum yoksa size katılıyorum.Cocugum olduğu için ilçeden ilçeye de git gel yapmak istemiyorum . Teşekkür ederimMaltepede idealtepe, sureyya plaji cok guzel. Altıntepe de gayet hoş, kadıköy ilcesinden maltepenin ayrıldıgı noktada. Bütce yeterse direkt bu semtleri dusunun.
Cekmekoy umraniye atasehir benim tercih etmeyecegim yerler.
Avrupa yakası yazacaksanız Ataköy'ü tercih edebilirsiniz. Gayet nezih.Merhaba arkadaşlar.Gecmiste de benzer konu açmıştım .İstanbul a tayinim çıktı bugünden itibaren eş durumu için tercih yapacağım.Hangi ilçede yaşayacağımız benim okul tercihine göre belli olacak .İstanbul u hiç bilmiyorum.Sagdan soldan tanıdıklardan duyduğum kadarıyla tercihleri belirleyecegim. Aslında ilçeleri az çok belirledim:Cekmekoy,Maltepe ,kartal,Pendik, Ataşehir, Ümraniye .Avrupa yakasından da bir kaç ilçe yazacağım ama öncelik Anadolu tarafı olacak. Şimdi sizden isteğim bu yazdığım ilçeleri bilen arkadaşlardan mahalle önerisi istiyorum.Duyduguma göre her ilçenin kendi içerisinde iyi-kotu yerleri varmış.Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim .
Çekmeköy - TaşdelenMerhaba arkadaşlar.Gecmiste de benzer konu açmıştım .İstanbul a tayinim çıktı bugünden itibaren eş durumu için tercih yapacağım.Hangi ilçede yaşayacağımız benim okul tercihine göre belli olacak .İstanbul u hiç bilmiyorum.Sagdan soldan tanıdıklardan duyduğum kadarıyla tercihleri belirleyecegim. Aslında ilçeleri az çok belirledim:Cekmekoy,Maltepe ,kartal,Pendik, Ataşehir, Ümraniye .Avrupa yakasından da bir kaç ilçe yazacağım ama öncelik Anadolu tarafı olacak. Şimdi sizden isteğim bu yazdığım ilçeleri bilen arkadaşlardan mahalle önerisi istiyorum.Duyduguma göre her ilçenin kendi içerisinde iyi-kotu yerleri varmış.Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim .
Maddiyattan dolayı oraları tercih edemiyorum yoksa size katılıyorum.Cocugum olduğu için ilçeden ilçeye de git gel yapmak istemiyorum . Teşekkür ederim
Ümraniyede Atakent iyidir. Ataşehirde çok güzel ama tam merkezinde yaşayacaksanız.Merhaba arkadaşlar.Gecmiste de benzer konu açmıştım .İstanbul a tayinim çıktı bugünden itibaren eş durumu için tercih yapacağım.Hangi ilçede yaşayacağımız benim okul tercihine göre belli olacak .İstanbul u hiç bilmiyorum.Sagdan soldan tanıdıklardan duyduğum kadarıyla tercihleri belirleyecegim. Aslında ilçeleri az çok belirledim:Cekmekoy,Maltepe ,kartal,Pendik, Ataşehir, Ümraniye .Avrupa yakasından da bir kaç ilçe yazacağım ama öncelik Anadolu tarafı olacak. Şimdi sizden isteğim bu yazdığım ilçeleri bilen arkadaşlardan mahalle önerisi istiyorum.Duyduguma göre her ilçenin kendi içerisinde iyi-kotu yerleri varmış.Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim .
Deprem riski açısından sadece değerlendirirsem Kartal, Maltepe, Pendik özellikle sahil bölgelerini asla tavsiye etmem. Belli bölgeleri güvenlidir, Ataşehir'in de öyle, ancak yine de riskli ilçeler. Ümraniye ama daha çok Çekmeköy deprem açısından en az riskli yerler. Çekmeköy Taşdelen çok güvenlidir, zemini sağlamdır. Tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar.Gecmiste de benzer konu açmıştım .İstanbul a tayinim çıktı bugünden itibaren eş durumu için tercih yapacağım.Hangi ilçede yaşayacağımız benim okul tercihine göre belli olacak .İstanbul u hiç bilmiyorum.Sagdan soldan tanıdıklardan duyduğum kadarıyla tercihleri belirleyecegim. Aslında ilçeleri az çok belirledim:Cekmekoy,Maltepe ,kartal,Pendik, Ataşehir, Ümraniye .Avrupa yakasından da bir kaç ilçe yazacağım ama öncelik Anadolu tarafı olacak. Şimdi sizden isteğim bu yazdığım ilçeleri bilen arkadaşlardan mahalle önerisi istiyorum.Duyduguma göre her ilçenin kendi içerisinde iyi-kotu yerleri varmış.Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim .
Merhaba, Çekmeköy Taşdelen/Alemdağ/çatalmeşe öneririm. Mahalle olarak da Sultançiftliği ilkokulu çok nezihtir, ingilizce öğretmeni arkasim bahsetmisti, Reşadiye Altan yazıcı ilk okulu da çok harika bir okuldur.Merhaba arkadaşlar.Gecmiste de benzer konu açmıştım .İstanbul a tayinim çıktı bugünden itibaren eş durumu için tercih yapacağım.Hangi ilçede yaşayacağımız benim okul tercihine göre belli olacak .İstanbul u hiç bilmiyorum.Sagdan soldan tanıdıklardan duyduğum kadarıyla tercihleri belirleyecegim. Aslında ilçeleri az çok belirledim:Cekmekoy,Maltepe ,kartal,Pendik, Ataşehir, Ümraniye .Avrupa yakasından da bir kaç ilçe yazacağım ama öncelik Anadolu tarafı olacak. Şimdi sizden isteğim bu yazdığım ilçeleri bilen arkadaşlardan mahalle önerisi istiyorum.Duyduguma göre her ilçenin kendi içerisinde iyi-kotu yerleri varmış.Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim .