• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbulu bilenler bi bakabilir mi?

sahlep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
509
380
123
Kızlar çok acil bir durum var. Elimde bir resim var ve bu resim Nerede çekilmiş öğrenmem gerek fakat Istanbul u bilmiyorum. Istanbul olmayabilir bile.O kadar bile bilmiyorum :) Kızlar yardım eder dedim hemencik konu açtım. Resmi özel mesajla yollayacagim lakin çünkü insanlar çıkmış resimde teşhir eder gibi burda paylaşmayayim.Bilenler beri gelirse cook sevinirim :)

Kızlar çok acil bir durum var. Elimde bir resim var ve bu resim Nerede çekilmiş öğrenmem gerek fakat Istanbul u bilmiyorum. Istanbul olmayabilir bile.O kadar bile bilmiyorum :) Kızlar yardım eder dedim hemencik konu açtım. Resmi özel mesajla yollayacagim lakin çünkü insanlar çıkmış resimde teşhir eder gibi burda paylaşmayayim.Bilenler beri gelirse cook sevinirim :)
Bakim meşhur yerlerden biriyse söyleyebilirim, yeniyim İstanbulda :)

Bi yolla bakalım resmi doğma büyüme istanbulluyum

Iyide iatanbul olmayabilir diorsunuz. Bence resmi paylasmak en mantiklisi. Kisilerin yüzlerini buzlayabilir, yada yap amıyorsaniz paintte karalamaniz kafi. Mekani bilenler mutlka cikar.

İnsanların yüzünü kapatıp koyun resmi bence. Özel mesajla ulaşacağınız kitleden daha fazlasına ulaşırsınız.

bizde merak ettik ......... belki çorum gazi caddesi ne biliyon...........

ben de istanbulluyum, bi fikir verebilirm belki

Arkadas bana resmi atti. 4 yil boyunca hergun onunden gectigim icin amisos otel oldugunu azicik hafizami zorlayinca buldum. Burasi sultanahmet..

Attığı resim bu degildi. Bunu ornek diye koydum sadeec

Eklentiler

• 2-amisos-hotel-the-boutique.jpg
    2-amisos-hotel-the-boutique.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 99
Arkadas bana resmi atti. 4 yil boyunca hergun onunden gectigim icin amisos otel oldugunu azicik hafizami zorlayinca buldum. Burasi sultanahmet..

Attığı resim bu degildi. Bunu ornek diye koydum sadeec

evet sultanahmetin az aşağısı tramway önünden geçiyor

Aynen bende buldum özelden msj attım. The port shields restaurant var tam durağın önünde

Back