Istanbullular / buket uzuner

bucakmagduru

XXL KIYAFET GİYMİCEM
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
1.864
1
116
Bursa
Arkadaşlar kitap çok güzel açıkçası ilk baş zorlandım okurken fakat zaman ilerledikçe okadar çok şaşırtıcı geldiki kitap ufacık bir havaalanında birbirinin hayatında olan kişilerin birbirleriyle karşılaşmadan geçmişlerini ve geleceklerini düşündükleri bir kitap

buket uzuner'in uslubunu severim.
kitaplarının da neredeyse epsini okumuşumdur.
bunun da okunmaya değer olduğunu düşünüyorum.
maalesef bu da verdiğim kişiyi hatırlamadığım ve geri alamadığım kitaplarımdan biri.

Ortaokuldayken İki yeşil su samuru kitabını okumuştum yazarın.O zamanlar bayağı kitap kurduydum.Ama en son 1 ay önce bir kitap bitirdim.İnsan büyüdükçe dertleri de büyüyor.Sınavlar fazlalaşıyor.Severek okumuştum kitabını...

valla arkadaşlar inanın benimde kitap okumaya vaktim çok az ama yolda işe gelip giderken 10 sayfa okusam kardır diye düşünüyorum sürekli insanlarla iletişim halindeydim düzgün konusmaya ve kelime hafızamın yeterli seviyede olması gerekiyor o yüzden elimden geldiğince okuyorum

gecen yil okumustum bu kitabi.. yurtdisinda bi kütüphanede görmustum .. hemde turkce merak edip almistim .. mükemmel degil ama okunabilir.. keyfe keder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…