- 15 Nisan 2008
- 136
- 0
-
- Konu Sahibi sehnaz bircan
Merhaba canim.Ben de yurt dışından geldim tedavi için.Ev kıraladık burda 1 ay 2000 TL Buna evin bütün harcamaları elektrik su internet temizlik falan hepsi dahil..Eşyalı.Yaşaya biliceğin her bir şey var içinde sadece valizini al taşın.Taksim Lıva sokakda.Alman hastanesinin hemen karşısı.Ben Alman hastanesinde tedavi aldım o yüzden burada kiraladım.Bu ara sen 1 aylık eşyalı ev İstanbulda zor bulursun canım benim.
Ama istiyorsan yine araştır.Biz çokkk araştırdık ama 500-1000 arası eşyalı 1 aylık bulamadık.Mesela 1 sene kiralamayı falan düşünürsen o zaman bulunur.Kısa sürelik kiralanan evler pahalı canım.
Hadi kolay gelsin..
sormamda sakinca yoksa, neden yasadiginiz ulkede yaptirmiyorsunuz?
neden güzel b ir otelde kalmayı düşünmüyorsunuz evet ev kiralamak daha rahat ama neden otel olmasın?
canım 500 e mümkün değil bulamazsın
bende geçen sene bahçelivlerde kaldım öğrenciyken 700 den aşağı kiralık bulman zor sen birde eşyalı istiyorsun.
anadolu yakasında olsaydın ben kıralardım canım sana. pendik üst kaynarcada ev 2+1 500 kirası var ancak içinde eşya yok ama istediğin taktirde içine hemen çekyat tv perde falan atabilirim. ama anladığım kadarıyla karsıda bakıyorsun sen dımı? eğer bu taraf uygun olursa özelden yazabilirsin canım.
canım ben bir kiralık eşyalı ev ilanı gördüm bahçelievlerde kopyalıyorum dilerim işine yarar
bende bahçelievlerde oturuyorum elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Cem Özel/sait emlak
0212.441 65 65
0535.648 10 58
İletişim Adresi
Adnan Kahveci Bulvarı Çamlık Cad No:9 (UEFA Meydanı yanı)
Bahçeli nizamda 2+1 doğalgaz merkezi sistem kaloriferli bahçe katı 85 m2 pencereleri korunaklı çelik kapılı kısmen eşyalı Aydın Üniversitesi Hazırlık Okuluna Kamu Sağlığı Hastanesine Kadir Has a Metroya Metrobüse ve E-5 e 5 dk mesafede temiz daire (UEFA Meydanı yanı) diğer seçenekler sait emlak bahçelievler satılık emlak kiralık emlak gayrimenkul arsa dükkan daire ev konut depo da (0212) 441 65 65 - 0546 852 78 65
500kira 1000 depozito
Canım maalesef o fiyata eşyalı bir daire bulman mkansız gibi, eşyalıyı bırak eşyasız bile bulamazsın...
Ayrıca Türkiyede bu tür kısa dönemli daire kiralama sistemi pek yok...
Ancak yabancıların yaşadığı taksim beşiktaş gibi bölgelerde bulabilirsin, ve buralarda da ağırlıklı yabancılara yönelik olduğu için pahalı...
Bence hastaneye danışman daha uygun olur, onlar yurtdışından gelen hastalara konaklama paketli programlar sunuyorlar...