istanbullu kizlara acil sorum var lutfen

sehnaz bircan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
136
0
Ben yurtdisinda yasiyorum,5 yildir evliyim bebegim olmuyor tupbebek yaptirmak icin Turkiyeye istanbula gidcem,allah nasip ederse Medikal park'i dusunuyorum fakat bir sorun var bizim istanbulda evimiz yok,esyali ev kiralamak istiyoruz zaten 1ay kalacagimiz icin 1oda bile yeter ama tam esyali olsun istioruz,biliyorsunuz zaten tupbebek dunyanin parasi ucak biletleri muhtelif harcamalar...vs....cok pahaliya patlicak:bbo:...size sorum acaba bildigiginiz bahceli evler,haznedar,bakirkoy civarinda esyali kiralik bir daire veya studyo tipi daire varmi,lutfen sahibinden olsun emlakciden olmasin malum komisyon aliyor,belki sizin kiraya vermek istediginiz eviniz vardir veya tanidiginizin:uhm:....aylik 500 ytl odemeye dusunuyoruz
lutfen bana bu konuda yardim edermisiniz, cevabinizi sabirsizlikla bekliyorum

Son düzenleme:
Merhaba canim.Ben de yurt dışından geldim tedavi için.Ev kıraladık burda 1 ay 2000 TL Buna evin bütün harcamaları elektrik su internet temizlik falan hepsi dahil..Eşyalı.Yaşaya biliceğin her bir şey var içinde sadece valizini al taşın.Taksim Lıva sokakda.Alman hastanesinin hemen karşısı.Ben Alman hastanesinde tedavi aldım o yüzden burada kiraladım.Bu ara sen 1 aylık eşyalı ev ıstanbulda zor bulursun canım benim.
Ama istiyorsan yine araştır.Biz çokkk araştırdık ama 500-1000 arası eşyalı 1 aylık bulamadık.Mesela 1 sene kiralamayı falan düşünürsen o zaman bulunur.Kısa sürelik kiralanan evler pahalı canım.
Hadi kolay gelsin..

Canım Azerbaycan /Baküde tüp bebek gelişmedi henüç.Sonuçlar burda daha iyi.bir de mesela burada 5000 dolar tutuyorsa işlem Baküde 10 000 dolar.O yüzden burda yaptırmak daha mantıklı.sonunda hemen hemen aynı masraflar canım.Başka bir neden yok..

Merhaba canim.Ben de yurt dışından geldim tedavi için.Ev kıraladık burda 1 ay 2000 TL Buna evin bütün harcamaları elektrik su internet temizlik falan hepsi dahil..Eşyalı.Yaşaya biliceğin her bir şey var içinde sadece valizini al taşın.Taksim Lıva sokakda.Alman hastanesinin hemen karşısı.Ben Alman hastanesinde tedavi aldım o yüzden burada kiraladım.Bu ara sen 1 aylık eşyalı ev İstanbulda zor bulursun canım benim.
Ama istiyorsan yine araştır.Biz çokkk araştırdık ama 500-1000 arası eşyalı 1 aylık bulamadık.Mesela 1 sene kiralamayı falan düşünürsen o zaman bulunur.Kısa sürelik kiralanan evler pahalı canım.
Hadi kolay gelsin..

canim allah razi olsun cevabin icin hihoyyyt arayisim zor olacak galiba

neden güzel b ir otelde kalmayı düşünmüyorsunuz evet ev kiralamak daha rahat ama neden otel olmasın?

:
neden güzel b ir otelde kalmayı düşünmüyorsunuz evet ev kiralamak daha rahat ama neden otel olmasın?

canim tabi otel iyi olurdu fakat cok pahali olur biz bir ay kalacagiz en ucuz otel bile bize 2 bin veya 2.500 ytl olur bu rakam cok fazla :1shok:,zaten tupbebek icin 6,7 bin ytl odiycez allah yardimcimiz olsun vallah, birde harcamalar eklenince ,,,,,,,,,o yuzden ev secimi mantikli cunku uygun

Canım maalesef o fiyata eşyalı bir daire bulman mkansız gibi, eşyalıyı bırak eşyasız bile bulamazsın...
Ayrıca Türkiyede bu tür kısa dönemli daire kiralama sistemi pek yok...
Ancak yabancıların yaşadığı taksim beşiktaş gibi bölgelerde bulabilirsin, ve buralarda da ağırlıklı yabancılara yönelik olduğu için pahalı...
Bence hastaneye danışman daha uygun olur, onlar yurtdışından gelen hastalara konaklama paketli programlar sunuyorlar...

anadolu yakasında olsaydın ben kıralardım canım sana. pendik üst kaynarcada ev 2+1 500 kirası var ancak içinde eşya yok ama istediğin taktirde içine hemen çekyat tv perde falan atabilirim. ama anladığım kadarıyla karsıda bakıyorsun sen dımı? eğer bu taraf uygun olursa özelden yazabilirsin canım.

canım ben bir kiralık eşyalı ev ilanı gördüm bahçelievlerde kopyalıyorum dilerim işine yarar
bende bahçelievlerde oturuyorum elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Cem Özel/sait emlak
0212.441 65 65
0535.648 10 58
İletişim Adresi
Adnan Kahveci Bulvarı Çamlık Cad No:9 (UEFA Meydanı yanı)
Bahçeli nizamda 2+1 doğalgaz merkezi sistem kaloriferli bahçe katı 85 m2 pencereleri korunaklı çelik kapılı kısmen eşyalı Aydın Üniversitesi Hazırlık Okuluna Kamu Sağlığı Hastanesine Kadir Has a Metroya Metrobüse ve E-5 e 5 dk mesafede temiz daire (UEFA Meydanı yanı) diğer seçenekler sait emlak bahçelievler satılık emlak kiralık emlak gayrimenkul arsa dükkan daire ev konut depo da (0212) 441 65 65 - 0546 852 78 65
500kira 1000 depozito

anadolu yakasında olsaydın ben kıralardım canım sana. pendik üst kaynarcada ev 2+1 500 kirası var ancak içinde eşya yok ama istediğin taktirde içine hemen çekyat tv perde falan atabilirim. ama anladığım kadarıyla karsıda bakıyorsun sen dımı? eğer bu taraf uygun olursa özelden yazabilirsin canım.

allah razi olsun canim benim cok sagol,simdilik avrupa yakasini dusunuyoruz hastane orada diye ama,sinin orayide dusncem eger,orada umut merkezini dusunursem
senle ozelden haberleselim
tekrar mersi

a.s.

canım ben bir kiralık eşyalı ev ilanı gördüm bahçelievlerde kopyalıyorum dilerim işine yarar
bende bahçelievlerde oturuyorum elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım
Cem Özel/sait emlak
0212.441 65 65
0535.648 10 58
İletişim Adresi
Adnan Kahveci Bulvarı Çamlık Cad No:9 (UEFA Meydanı yanı)
Bahçeli nizamda 2+1 doğalgaz merkezi sistem kaloriferli bahçe katı 85 m2 pencereleri korunaklı çelik kapılı kısmen eşyalı Aydın Üniversitesi Hazırlık Okuluna Kamu Sağlığı Hastanesine Kadir Has a Metroya Metrobüse ve E-5 e 5 dk mesafede temiz daire (UEFA Meydanı yanı) diğer seçenekler sait emlak bahçelievler satılık emlak kiralık emlak gayrimenkul arsa dükkan daire ev konut depo da (0212) 441 65 65 - 0546 852 78 65
500kira 1000 depozito

canim benim elline yuregine saglik,bu ilan ilgimi cekti arastircama.s.

Canım maalesef o fiyata eşyalı bir daire bulman mkansız gibi, eşyalıyı bırak eşyasız bile bulamazsın...
Ayrıca Türkiyede bu tür kısa dönemli daire kiralama sistemi pek yok...
Ancak yabancıların yaşadığı taksim beşiktaş gibi bölgelerde bulabilirsin, ve buralarda da ağırlıklı yabancılara yönelik olduğu için pahalı...
Bence hastaneye danışman daha uygun olur, onlar yurtdışından gelen hastalara konaklama paketli programlar sunuyorlar...

canim onerin icin tesekkurler

X