Gelinlik Modelleri Istanbullu hanimlar acil yardiminiza ihtiyacim var

eeebruuu

02.12.2011 Seni Seviyorum
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
203
0
116
Almanya
Kizlar ben bugün tr ye geldim gelinligimi almak icin 1 hafta vaktim var 26.11. geri dönüyorum ve o zamana kadar gelinligimi almam lazim, birde nikah ve kinam icinde biseyler lazim. Bunlari en uygun nerede bulabilirm?? Avcilarda kaliyorum ve bir eminönünde dogru gidecegim yarin, magazalar acik olur dimi??

Modaevlerinde bedenime göre bisey bulurmuyum bilemiyorum kilo sorunum var biraz almanyada bi magazada 40 beden gelinlik denemistim ve cok güzel oturmustu kendinden korseli oldugu icin karnimi falan cok güzel gösterdi ama maalesef fiyati cok yüksekti (1500 Euro!!!)

Lütfen acil yardim edin kizlarbir an önce halletmek istiyorum, Istanbulu pek tanimiyorum (

merhaba. eminönü pazar günleri büyük oranda kapalı oluyor. çünkü orada geleneksel esnaf hayatı var. kına vs. için alışverişlerinizi hafta içine bırakın. zaten bütün dükkanlar tahtakkalede yan yana. bir günde kına alışverişlerini vs. halledersiniz.

gelinliği kadıköyden bakmanızı öneririm. pazar günleri gelinlikçiler açık oluyor. ama bazısı öğleden sonra açabiliyor. aysira, henna gibi büyük markalara da bakın, bedene göre bulmanız daha kolay olur. yalnız hazır da beğenseniz, bildiğim kadarıyla teslim için birkaç güne ihtiyaç oluyor.

inşallah içinize sinen bir şey bulursunuz...

Bide damatlik bakicaz nisanlimda geldi buraya,sorunumuz su:

Nisanlimin boyu 1,89m ve bayagi bir göbekli (biraz kilo verdi ama yinede sorun yasayabilir) almanyada damatlik denediginde göbegi sayesinde sorun yasadi damatliklar biraz dar durdu bide icinde yelek nedense kisa oldu... en iyisi nerede bakabiliriz, bi konuda bakirköy yer alti carsisi okumustum orada bulabilirmiyim yoksa yine eminönü tarafinda bisey bulabilirmiyim? Damatlik fiyatlari nasil??

Fatih ve eminönünde gelinlik modelleri epey fazla fakat fatih fiyet olarak daha pahalı ben eminönünden bulmuştum gelinliğimi beden olarak da arkası ipli modelleri tercih edersen hiç sıkıntı yaşamazsın...

deme :S pazartesi baska bir isimi görmem lazim, o yüzden yarin bir gidelim demistik kadiköye gecmeyi calisirim ama o taraflarida hic bilmiyorum :S peki o zaman eve getiriyorlar mi yoksa bizim mi gitmemiz gerekiyor?

Fatih ve eminönünde gelinlik modelleri epey fazla fakat fatih fiyet olarak daha pahalı ben eminönünden bulmuştum gelinliğimi beden olarak da arkası ipli modelleri tercih edersen hiç sıkıntı yaşamazsın...

peki magazanin ismini bana söyleye bilirmisin, ve tam olarak neredeydi acaba? fiyatta tahminen ne kadar fark vardir??

Vallahi mağazanın adını hatırlayamıyorum ama mahmutpaşada gelinlikçilerin olduğu bir kısın var oradaki mağazaları gezebilirsin fiyat olarak eminönü yarıyarıya ucuz ben 1600 liraya almıştım

Kadıköyü pek bilmeniz gerekmez zaten, merkezde altıyol boğa heykelini sorun yeter kime sorsanız gösterirler. eminönü biraz daha karışık.

damatlı meselesine gelince. eğer erkek giyim markalarından alırsanız, mesela sarar, kip, pierre cardin, fabrica, kiğılı, mithat vs vs. 500-1000 arasında bir fiyata alırsınız. Ama, küçük konfeksiyon erkek giyim dükkanları oluyor, hem eminönü hem kadıköyde karşılaşabilirsiniz, oralardan 250 tlye filan alabilirsiniz. ancak arada belirgin kalite farkı olduğunu söylemeliyim. beden konusunda sorun olmayacağını umuyorum.

ayrıca, en önce gelinliği halletmenizi öneririm. diğerleri bir şekilde hallolur ama gelinliği ne kadar önce sonuçlandırırsanız o kadar iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…