mrb bende çokk gelmek ıstıyorummmmmm ama nasıl ümraniyeden en kolay nasıl gelirim...muhtemelen bende keremı anneme kayrayı yanıma alırımm ama hiç bilmıyorum oraları bılen bırı açık açık anlatabılırmı..evımın önundena altunuzade ve kadıköye iett var..
heyyyy çok sevindim kuzum yaaaaa:dance:Oooo bizim kızlar toplanıyor, buluşmanın airport'ta olması süper fikirmiş
Ben ctesi çalışıyorum forumda olsaydı gelemeyebilirdim
13:30'da işten çıkıyorum sanıyorum ki 14:00 14:30 gibi en geç yanınızda olurum :lepi:
neden ilerde canım eğer bi sorun ya da işin yoksa gel sendeumarım bende katılabilirim aranıza ilerde.......
boshayallersmilebende gelmek istiyorum ama cumartesi bende çalışıyorum patrona sorup öyle yazdırayım ismimi
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Gelicem Betüşüm hatta ayarlayabilirsem izin alırım 1 saat erken çıkarım işten bakalım bi şansımı deneyeceğim çok özledim sizi :lepi:
zemuszemus sositososito :sm_cool: hihoyyyt zemuszemus sositososito :sm_cool: hihoyyyt zemuszemus sositososito :sm_cool: hihoyyyt
Gıcıksın sen yaaa yüzünü gören cennetlik heeebayanssulusmileuhhh bana 2 vesait bu soğukta nolmaz asla gelemem çoook ters=(
BANADA forum istanbul yakın ..
diğer denilen yeri hiç bilmiyorum :)
ya ben biliyorum da yenibosnaya kadar gelirim ama aırporta nasıl 0geçiliyor ordann yani yenibosna son durak var ıett lerin durduğu ordan nasıl geçerim avm ye
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5tamam canım yenibosnaya gelirim ordan kime sorsam gösterir olumunekankayizsmile
bu arada benide cızın oraya izin kopardım hem evdeki patrondan hemde işyerindenn guclubacismile
yenibosna son durakta inince zaten kafanı çevirsen görürsün avmyi iki adımlık yol var arada
sengözlerimebaksanab
betüşüm bırakamazsan onu da getir severiz yakışıklı oğlunu :asigim:
canım sen metrobüsden inip üstgeçiti kullan 5-6 dk yürüyorsun öyle çok değilyaa kızlar gerçekten çokmu yakın eşim mi yanlış biliyor eşim 10 dk yürüyeceksin falan dedi..
Şimdi bi özel mesaj attım akşama yazayım sana okideryacık sen bana özelden telini atarmısın? belki gelirim belli olmaz..
-Deryacık
-B&M
-Rapunzel0316
-you_know
-ozlem71
-Gloxinia
-a m o n r a
-Fulya1234
-rüyagibişeker
-pasakliminiktanrıça
-sevgi
senin içinde kolay canım metorbüse kolay gidiyorsan gerisi sorun değilmrb bende çokk gelmek ıstıyorummmmmm ama nasıl ümraniyeden en kolay nasıl gelirim...muhtemelen bende keremı anneme kayrayı yanıma alırımm ama hiç bilmıyorum oraları bılen bırı açık açık anlatabılırmı..evımın önundena altunuzade ve kadıköye iett var..
alıntı yapayımda adresi görmeyen kalmasın ama
KIZLAR ÇOBAN ÇEŞME DURAĞI DİYE YAZDIĞIM YER YANLIŞ OLMUŞ !!!
ORASI YENİBOSNA DURAĞI OLUYO :)))
bende geliyorum kesin evdeki patrondan da izin kopardım ve yeri öğrendim yani taksici öğrendi :smiley-cool:
nasıl tanıyacağız zaten dicem ama kk kızları kendini heryerde belli ediyor ama genede kalabalık olmadan gelenler için ne giyceğimizi vs. yazsak mı acep :uhm:
valla çok güzel olcek ya bütün buluşmalara heveslendim hepsi eminönü tarafındaydı buna bari yakınım inşl aksilik çıkmaz :tomato:
Çok heyecanlandım..:dance:
valla bende üstümde beyaz pardesü saçlarım çkilata kahve ve birazcık uzundur kot pantolon ve grı ayakkabı olcak
vede büyük ihtimal elimde bi bilgisayar çantası olur
çokmu ayrıntıya girdim :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?