İstanbullu Bayanlar Buluşma Yolcusu Kalmasın

Şeker hatunlar gelmeyi çok isterdim ama maalesef olmadı birde o tararfları hiç bilmiyorum ben ya.. :çok üzgünüm:
Gelen tüm arkadaşlara benden kocaman birer öpücük gelsin Şeniz hepsinede çoookkkk selamlar a.s. kaydirigubbakcemile5 akşamada resimleri bekliyoruz tabiii bana bakın çok dedikodu filan yapmayın haaaaona göre :1rolleyes: :1rolleyes:
Bizim 15'liler takımıda geliyor oraya olumunekankayizsmile onlar bilir kendilerini sırnaşık şey yerimseniben

çok güzel olcak abla eminim
ben de foto makinası yok telefonu da yeniledim
fena değil kamerası ama makina getirsin kızlar olanlar

çok güzel olcak abla eminim
ben de foto makinası yok telefonu da yeniledim
fena değil kamerası ama makina getirsin kızlar olanlar

Çok güzel geçiyor zaten buluşmalar biz derya ile tanışmıştık zaten daha önce makine getirn arkadaşlar oluyor nasılsa sende çekte bakalım bizde resimlere iyi eğlenceler diliyom çok ta kıskanıyom yanii kaydirigubbakcemile3

Şimdi İstanbul'da olmak vardı...
Airport'ta tam bana uyardı ama İstanbul'da değilim malesef.:gitme:
Herkese iyi eğlenceler .
Resimleri bekliyoruz inş.

saat 11:30 gibi hava yağmurlu olmazsa ben yine size doğru gelirim beraber oradan bineriz
yada ben buradan binerim sende bindiğim otobüse binersin aklinialirimsmile

sen hiç yürüme istersen sen bin bende buradan binerim aynı anda çıkarız evden
Fazla geç kalmayalım ki madoyla konuşmaya zaman kalsın masaları falan ayarlatmam gerekir

Şimdi İstanbul'da olmak vardı...
Airport'ta tam bana uyardı ama İstanbul'da değilim malesef.:gitme:
Herkese iyi eğlenceler .
Resimleri bekliyoruz inş.
inşallah bir sonraki buluşmaya canım

olumunekankayizsmile
:teytey::teytey::teytey:

sen hiç yürüme istersen sen bin bende buradan binerim aynı anda çıkarız evden
Fazla geç kalmayalım ki madoyla konuşmaya zaman kalsın masaları falan ayarlatmam gerekir

ben çıkarken seni ararım sende hemen inersin
ben binerim sen otobüsü kaçırırsan kötü olur :)
11:30 geçmi?
11:15 te çıkalım ozaman

Bir sonraki buluşmayı mecidiyeköy gibi orta nokta bir yerde yapalım inş.
bu arada 6 kasıma geliyorsun dimi ablam
Ben kocikle gelicem sanırım sende enişteyle gelsen tanışırlar sıkılmazlar barisempatiksalakcinni

11:15 iyi olur......
Aslında 40 dk gidiyor ya en geç 11:30 arabasına binmiş olsak süper olur:2:

ben yine kaçar kötü bi süprizim var dua edin sabah yaatakdan kalkabileyim
umarım geçen ay çektiklerim olmaz yoksa ağlayan beni susturmak zorunda kalacaksınızzzzzzzzzmafoldumben
acıktım evde yimeh yookkkk bişeyler uydurmaya çalışayımkaydirigubbakcemile2

kızlar son anda başka bi renk eşarp bağlayabilrim haberiniz olsun aklinialirimsmile

KIZLAR YA ESMER KIZ BANLANMIŞ şimdi konuştum da geri gireblirmi yoksa farklı bi adres açmasımı lazım yaşı da benden büyükmüş ayrıca en küçük benmiyim aranız da yaff yazın bakem ben 21:1shok:

KIZLAR YA ESMER KIZ BANLANMIŞ şimdi konuştum da geri gireblirmi yoksa farklı bi adres açmasımı lazım yaşı da benden büyükmüş ayrıca en küçük benmiyim aranız da yaff yazın bakem ben 21:1shok:

ben 23sempatiksalakcinni

esmer kızın numarasını almadınmı sen canım

kız b&m konuştum diyom allah seni netmesin numarası olmasa banlandığı halde nasıl konuşayım dumanlamıı :sm_cool:
iyi bari yaşıt sayılırz evlimiydin sen aklinialirimsmile

:roflol::roflol:
benimaklım bugün 5 karış havada :))sempatiksalakcinni

evliyim canım 2.5 yaşında bi oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…