İstanbullu Bayanlar Buluşma Yolcusu Kalmasın

buralar sana emanet ben azıcık uzanıp geleyim uyuya kalırsam sabaha good morning derim artık öptüm sizi

heyy mesaj atın tanıdıklarınıza istanbullulara

ben ben ben ben ben ben ben:icecream:

evet ya ama ben saat 5te evde olmam lazım çünkü eşimle aynı işyerinde çalışıyorum o 4te çıkıcak bende 5te evde olmam lazım :1shok:

evet ya ama ben saat 5te evde olmam lazım çünkü eşimle aynı işyerinde çalışıyorum o 4te çıkıcak bende 5te evde olmam lazım :1shok:

bizde o saatlerde dağılırız zaten boshayallersmile

ayyy buluşuyomusunuz ne güzellll yakın olsaydım bende gelırdım ama cok uzaktayımmm size keyıflı buluşmalar

çok kalmayız zaten canım biz de malum havalar çabuk kararıyo artık

Son düzenleme:
arkadaslar ben buluşmaya gelemiycem baktım da bize cok uzak ya , çekmeköyde oturuyorum çünkü :)) inş baska bi sefere ..

Bende gelmek istiyorum ama eşimde var,o sen git ben takılırım kendim dedi ama...

Son düzenleme:
Bende gelmek istiyorum ama eşimde var..o sen git ben ben takılırım kendim dedi ama...

sıkılmazsa o başka yerlerde takılsın vitrin baksın falan
sen de bizle takılırsın arada eniştey el sallarsın falansempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…