İstanbullu arkadaşlara bir sorum var

umutsuzum23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
7
0
Arkadaşlar halkalı,başakşehir falan oralar nasıl yerlerdir?Yaşam nasıldır buralarda?İstediğim şeye hemen ulaşabilir miyim yoksa biraz zor mu.
Bana biraz olumsuz anlattılarda.Çalıştığın yer evine yakın olsa bile, alışveriş yapmak için,kuaföre gitmek için oralarda iyi bir yer bulamazsın dediler:KK43: Ben şu an oturduğum il itibariyle işimede rahat gidiyorum,gerektiğinde alışverişimide yapıyorum,kuaförümede gidiyorum rahatım yani.Ama orada yaşarsam ev ve iş arasında gidip gelecekmişim başkada bir ihtiyacımı karşılayamazmışım yukarıda yazdığım gibi.Öyle dediler doğru mu bu ya:KK43: Benim için önemli vereceğiniz cevaplar.Hiç gelişmemiş bir yer mi buralar anlamadım ki ben.Ya da anlatanlar mı bilmiyor? Ulaşım nasıldır? Yaşayan insanların statüsü nedir genelde?Kiralar 800_1000 gibiymiş galiba.Başka soru aklıma gelirse sorarım...

CNM halkalı hakkındaa pek bilgim yok ama başakşehir koca koca binarın
düzenli sitelerin ve yeni yapılanan biyer..

heryerin bi merkezi vardır oralardada merkezi yerler var belki bi vesaite atlayıp
gidicek kadar mesafen olabilir ama asla kendini köyde vesait bulamıcagın biyerdeymş
gibi düşünme anlatılanlar cok komik ist.öle yerler yok artık üstelik burada trfik sorun olsada ulaşım sorunumuz yok herdaim otobüs metrobüs tramvaay minibüs vs. var.

oralarda genelde kiracılar pek olmaz ev sahipleri vardır sitelerden bahsediyorum

ve cogu çalışan insanlardır..
valla kendinde gelince sölenenleri komik bulacaksın kolay gelsin cnm

başakşehirde yaşadım 4 yıl kadar önce arkadaşın söylediklerine katılıyorum
yalnız fikirlerin,yaşam tarzın nasıldır bilemiyorum ama başakşehir de genellikle türbanlı ve çarşaflılar yaşarlar.binalarına pek bayrak asanlar olmaz resnmi bayramlarda falan (ben 365 gün bayrağımızı camdan indirmeyen biri olarak bu konuda çok tepkiliyim başakşehir halkına) fakat evleri sağlamdır,belediye de çok hizmet götürür oraya ne de olsa yandaşları hep orda

şu an başakşehirde değilim ama herşeye rağmen yine de yaşamak isteyebileceğim bir yer diyebilirim

X